Галена обясни в детайли за коронавируса: Всеки ден е различен!

Галена обясни в детайли за коронавируса: Всеки ден е различен!
Гласувайте за статията

Галена обясни как протича при нея заразата от коронавирус!

Фолк певицата Галена разказа детайлно как преминава през Ковид-19 заедно със сина си Александър и нейната племенница, която също се оказа сред заразените във фамилията й.

Галена

Галена разкри подробности от заразата с Ковид-19

„Чувстваме се добре в момента, но всеки ден е различен“, обобщи изпълнителката в интервю. Най-тежкият период бил в началото, когато се проявило адско главоболие.

„Първоначално го отдавах на магнитните бурии, за които бяха съобщили. Така ме болеше главата, че не можех да стана от леглото и ми се налагаше да звъня на големия ми син, за да ми донесе хапче за главоболие. Това беше първият неприятен ден“, разказа Галена.

Като уточни, че често има такъв дискомфорт и поради тази причина не си помислила първо за коронавируса.

„До края на деня ми се повиши температурата на 38 и 3,4 и е нормално да си помисля, че съм заразена, защото започнах работа, имах повече контакти с хората… Шестото ми чувство ме накара спешно да си направя тест.

Първият беше отрицателен, отидох и при доцент в София, който ме уверяваше, че нямам коронавирус, защото симптомите са други. Но това мое шесто чувство непрестана да работи и исках просто да се уверя, че нямам коронавирус и не застрашавам да заразя други хора по редицата.

Вторият тест го направих в София и потвърди моите съмнения“, сподели още фолк дивата.

Основният проблем при нея се оказал болките в очните ябълки. „Не можех да си въртя очите. Все едно имах конюнктивит. Ужасна болка, слава богу, че вече я няма“, каза още певицата, която обаче избягва спорта.

„След тази карантина, всички имаме нужда от спорт. Но това е едно от предписанията на лекарите – болните да не спортуваме, за да не се разширяват белите дробове“, допълни тя.

Галена ще е под карантина до 18 юли, но тя е отказала всички поети ангажименти до края на месеца.

„Страхувам се за моите близки, за всички хора. Но живота трябва да продължи и трябва да свикнем да живеем с този вирус. Важен е човешкият фактор, който е просто да се пазим.

Животът не трябва да спре, както спря за два-три месеца, защото се отразява на психиката“, каза още пайнерката.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар