Уреди се: Мария Игнатова прибира тлъсти пачки от Би Ти Ви!(Подробности)

Уреди се: Мария Игнатова прибира тлъсти пачки от Би Ти Ви!(Подробности)
Гласувайте за статията

„Златен дъжд” се изсипва върху Мария Игнатова!

Близо два месеца са продължили преговорите между иван и Андрей и новата водеща на предаването им „Папараци“ по бТВ, научи HotArena.

Мария Игнатова

Мария Игнатова удари джакпота

След два сезона и половина Венета Райкова сдава поста, а на мястото й от септември ще гледаме бившата водеща на „Господари на ефира“ Мария Игнатова.

Блондинката стоя година и половина без работа, след като шоуто за гафове изпадна от програмата на Нова ТВ още в началото на 2019 година.

След което Игнатова бе елегантно отстранена от кръга с любимци на Халваджиян.

В началото на годината Игнатова се опита да се върне на сцената, макар и само клубната, със свое комедийно шоу – „Без грам Инстаграм“, но то имаше само две издания и не постигна очаквания успех.

Обезверена и разочарована, Мария потърсила контакт с Иван и Андрей в началото на май. Този пък късметът бил на нейна страна, тъй като блондинката уцелила момента, в който мястото в една от многото продукции на двамата било овакантено.

Като част от мерките срещу пандемията от коронавирус бТВ свали външните си продукции, за да пести бюджет. Сред свалените предавания бе и Папараци, а продуцентите използваха случая, за да се разделят с Венета Райкова.

След дълги месеци без никакви доходи от септември златен дъжд ще се изсипе на Мария Игнатова.

Като водеща на предаването, блондинката ще получава доста по-добра заплата от предшественичката си. Месечното възнаграждения на Венета било 6000 лева, докато Игнатова ще прибира по 10 хилядарки.

Предаването също ще претърпи промени – ще бъде с по-комедийна концепция, а освен да води, Мария ще застава и срещу звездите по време на интервютата им, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Уреди се: Мария Игнатова прибира тлъсти пачки от Би Ти Ви!(Подробности)”

  1. Тц

    юли 10. 2020

    Злобарка, злобарка, ама само една като Венета с топки в характера, може да зададе провокативния пиперлив въпрос. Венета е по-подходяща за клюкарско предаване.

Добавете коментар