Кали трепери от страх и отказва да работи!

Кали трепери от страх и отказва да работи!
Гласувайте за статията

Дискотеките са кошмарно място, в което е претъпкано с хора и не се спазва никаква дистанция“, това гневно обяви пред „България Днес“ фолкпевицата Кали.Заради големия брой на заразени у нас през последната седмица от днес закритите дискотеки и пиано барове затварят за неопределен период от време.

„Няма нужда от претъпкани заведения! На кой му е притрябвало да му ходят по краката и да му дишат във врата? Както и да си объркате чашите на бара от липса на каквато и да е било от дистанция. За едно комфортно изкарване на вечерта е необходимо да има задължителните 1,5 метра разстояние между клиентите. Друг е въпросът за избиването на хонорарите на всички работещи в сферата на нощния живот. Може би това е още един хубав повод да се отсеят можещи и неможещи. Във всеки един аспект да започне да се прави нещо наистина стойностно, което да си заслужава високия хонорар. Имам предвид всеки работещ през нощта, от сервитьорите до звездите ,които се канят в клубовете. Така хем вълкът сит, хем агнето цяло. Това е моето мнение, с което не ангажирам никого“, казва още Кали.

От началото на месеца в нощно заведение се заразиха няколко абитуриенти, както и хора от персонала на заведението. Появи се информация, че и родните ни футболисти са дали положителни проби за covid-19, след като са се забавлявали на закрито в малките часове на нощта.

Фолк певицата Галена призна, че е с коронавирус и заедно с малкия й син Александър е под карантина в София. Заради заболяването си за неопределено време тя прекрати участията си. Нейни колеги обаче нямат намерение да спират работа и до края на седмицата имат ангажименти в цялата страна. Според новата Заповед на здравния министър те ще могат да пеят само в открити дискотеки, и то при 50% запълване на капацитета на посетителите.

„Коронавирусът е нещо, с което трябва да се научим да живеем. Но за съжаление не е само той. Има толкова заболявания, които могат да се предадат по въздушно-капков път, които са опасни за здравето на човека, за затова не се споменава и дума. Хубаво е и ние хората сериозно да помислим за по-сериозна хигиена и дистанция помежду ни. Аз съм от тези, които високо ценят прегръдката като израз на добри чувства и намерения, но за съжаление светът не е това, което беше и никога няма да бъде същият“, споделя певицата Кали.

Мнозина нейни колеги са на различна от нейната позиция и настояват нощните заведения да продължат да работят, защото този начин си изкарват хляба. От бранша са категорични, че четири месеца без работа са били прекалено дълъг период и затварянето на дискотеките ще усложни допълнително финансовото им положение. Емилия, Анелия, Фики и Мария са само част от полярните изпълнители, които работят в извънредната обстановка и приемат покани за нови участия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар