Извънредно! Деси Слава с горещ коментар след заразата си с COVID-19

Извънредно! Деси Слава с горещ коментар след заразата си с COVID-19
Гласувайте за статията

Гласовитата певица Деси Слава е поредната звезда, която се оказа с положителна проба за коронавирус. Звездата първоначално не обърнала внимание на симптомите и смятала, че е настинала от климатика.

Припомняме, че Галена бе първата фолк звезда, която обяви, че е заразена с коварния вирус, който щурмува в целия свят и хората треперят да не станат негови жертви.

Деси Слава потвърди пред БЛИЦ шокиращата новина, че се е заразила с вируса. „В началото помислих, че е настинка. Събудих се след участие с главоболие. До вечерта загубих вкус и обоняние. Реших, че от климатика в колата, тъй като се качих загрята от участие. Въобще не предполагах, че е коронавирус, докато не прочетох какво е написала Галена, че всъщност има същите симптоми с изключение на това, че аз нямах температура“, споделя изпълнителката на „След 1000 жени“ пред наш репортер.

Съвсем естествено, като отговорен гражданин, Деси си направила тест и за огромно съжаление се оказал положителен. Семейството на певицата също е тествано, но са дали отрицателни резултати.

„Чувствам се добре, започвам да си връщам обонянието и вкуса, температура не съм имала въобще. Явно симптомите протичат различно при всеки човек. Въобще не вярвах, че може толкова лесно да преминеш през това“, добавя тя.

В момента се е изолирала в апартамента си. Деси няма идея къде може да се е заразила. Предполага, че това се е случило на някое нейно участие.

Относно нововъведените мерки от вчера за затваряне на нощните клубове, Деси казва така: „Не знам дали съм права, но ние не можем да спрем да работим съвсем. Това затваряне от днес за утре е плашещо за хората и те затова скочиха така остро. Може би на два месеца трябва да се затваря всичко за две седмици, но да бъде планирано, за да може хората да се подготвят. Когато е планирано може да бъде по-добре. Всички ще се разболеем, но ще бъде постепенно и болниците ще имат капацитета да приемат тежките случаи.“, предлага тя.

„Много се страхувах от неизвестното, преди да ми се случи. Благодарна съм на Бог, че протича толкова леко при мен. Пожелавам на всички здраве“, заключва фолк звездата.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар