Повече за Дуа Липа. Защо младите я обожават

Повече за Дуа Липа. Защо младите я обожават
Гласувайте за статията

Дуа Липа бе обявена за модната икона на поколение Z за изминалата година, а сега, когато по време на карантината пусна албума си наречен Future Nostalgia, светът отново не може да спре да говори за нея. Танцувалните й, заразителни песни са попили много от смелостта на 80-те и със същия чар успяват да превземат съвремието ни – именно „носталгията по бъдещето“, за която ни пее Дуа Липа.

Дуа Липа

В стила си 24-годишната певица също е повлияна много от 80-те и богатството на това десетилетие от цветове, експериментиране с аксесоари, силуети, прически.

В началото на кариерата си Дуа Липа не си позволяваше твърде много свобода в изявите си в модата и залагаше на класическата женственост.

От 2019 г. насам обаче никой не може да свали поглед от снимките й в Инстаграм и други медии, в очакване на следващата й трансформация. Днес от нея виждаме как сменя цвета на косата си през седмица, опитва всевъзможни свежи цветове, трика, високи ботуши, бляскави сандали, както и да носи най-безстрашните дизайнери, поемащи риск (подкрепяйки дори не толкова известни, но талантливи имена от родната й Великобритания). Нищо чудно, че тя инспирира толкова млади хора да се обличат като нея. Певицата Дуа Липа припомни на всички ни, че трябва да се забавляваме с модата, че няма точна рецепта за стил и че тя трябва да ни прави щастливи, да ни кара да се усмихваме, чувствайки се уверени и уникални в своята кожа. Вижте някои от най-запомнящите се визии на Дуа Липа в галерията ни.

Източник Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар