Кристин Илиева заличава белезите си, защото й напомнят за зловещата катастрофа!

Кристин Илиева заличава белезите си, защото й напомнят за зловещата катастрофа!
Гласувайте за статията

След зверската катастрофа, която причини певицата Дивна, моделът Кристин Илиева заяви, че всеки белег ще й напомня колко е силна. 3 години по-късно тя реши да заличи белезите по тялото си и се подложи на процедура по отстраняването им!

Интервенциите с лазер вече са започнали и щели да бъдат продължителни. През месец Кристин се подлагала на последния писък в пластичната хирургия – PF Pixel. Чрез микроплазмена технология лазерът постепенно заличавал следите от травмите, операциите и шевовете по краката и ръцете. Белезите изчезвали като с фотошоп, а процедурата предизвиквала засилено образуване на нов колаген и еластин. Кристин постепенно започнала да приема ангажименти и се завръщала към кариерата си на модел. Когато започнала да прави първите си крачки без помощта на проходилка, тя решила да подари инвалидната си количка на някой нуждаещ се, който не може да си я купи.

Както е известно, един от най-успешните ни модели пострада при пътен инцидент на 12 март 2017 г., причинен от Дивна край плевенското село Българене. Тойотата на певицата излетя от пътното платно заради рисково изпреварване с превишена скорост и колата се заби в мантинелата. Благодарение на еърбеците, които се задействали, двете пътнички оцеляха. Дивна се оттърва само с леки наранявания, но състоянието на Кристин бе критично. Моделът бе с тежки фрактури на двата крака и разкъсвания на десния. Първата животоспасяваща операция бе извършена още в същия ден, няколко часа след катастрофата, от доц. Тодоров в болницата в Плевен. След това Кристин бе преместена във ВМА. Заради тежките фрактури и разкъсванията, красавицата бе поставена в барокамера. Прогнозите на лекарите не бяха особено оптимистични. Според медиците възстановяването й ще трае цял живот. Заради катастрофата Кристин загуби бъдещите си ангажименти зад граница.

За щастие, до ампутация не се стигна, макар че моделът бе на ръба да загуби крака си. Състоянието на Дивна бе далеч по-добро, певицата се отърва с натъртвания и охлузвания по тялото, като еърбега я спаси от по-сериозни наранявания. Младата поп звезда обаче изпадна в тежко психическо състояние заради факта, че е осакатила най-добрата си приятелка. Певицата не спирала да плаче, а нощем не можела да мигне заради натрупания стрес. „Какво направих? Как ще живея от тук нататък”, самообвинявала се Дивна. Шоуменът Слави Трифонов също избухна с гневен коментар и призова някогашното му протеже да получи ефективна присъда. Кариерата на Дивна стартира именно с негова помощ, след като тя спечели формата „Пей с мен”.

В продължение на 9 месеца тийн звездата бе преустановила музикалните си изяви. Дивна изчаквала приятелката й да се възстанови, за да пропее отново. В най-кошмарните си мигове след катастрофата дори обмисляла варианта да замрази кариерата си завинаги. „Бях отписала сама себе си, въпреки че постоянно се информирах как върви възстановяването на Криси. Чувствах, че не заслужавам да правя, каквото и да е, дори да живея. И това беше моята основна и голяма борба, която всъщност продължава и до днес, ще я има винаги”, откровено призна Дивна. 6 месеца след катастрофата тя живеела в изолация. Голяма част от хората, които преди инцидента били около нея, след драматичната случка, се отдръпнали. В редките моменти, когато излизала от вкъщи само, за да разходи кучето си, срещала укорителните погледи на съседи и случайни минувачи и това я съсипвало. Само двама от предишните й приятели останали до нея, за да я подкрепят. За да се спаси от кошмарните мисли, започнала да чете книги за духовно израстване. Започнала да посещава и психолози, писа Уикенд.

Месец и половина след катастрофата Дивна и Кристин започнали да получават паник атаки. Най-големият страх на моделът бил, че може да не проходи отново. Дивна пък се бояла, че ако седне отново зад волана, спомените й ще се отключат. Докато събере смелост отново да шофира, младата певица предпочитала да пътува с автобус. Днес двете приятелки поддържат връзка. Певицата започнала да се чувства по-добре психически едва, когато Кристин започнала да се възстановява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар