Бременността изцежда Луиза Григорова, актрисата се чувства все по-зле!

Бременността изцежда Луиза Григорова, актрисата се чувства все по-зле!
Гласувайте за статията

Луиза Григорова кара тежка бременност. Колкото повече наближава денят, в който на бял свят ще дойде нейният първи наследник, толкова по-зле се чувства актрисата. Заради бебето тя се е превърнала в затворница в своя дом. Пропусна дори откриването на собствения си бар на морето, който разкри, че е купила заедно с мъжа си – режисьора Мартин Макариев.

„Нали знаете как всяка двойка в началото на връзката си има няколко големи мечти – представи за това как ще протича съвместният им живот до края на живота им? Та една от нашите мечти беше да си имаме бар на плажа някога и рокендрол или джаз бар в София. Първата мечта е осъществена”, съобщи Луиза. Със съпруга ѝ избрали заведение в любимия си морски град Царево, където преди време беше и тяхната сватба. Барът носи името на култов филм на големия холивудски режисьор Куентин Тарантино. Тези дни беше откриването му, на което обаче Луиза така и не успя да отиде. Причината – бременността я е изтощила толкова много, че не е в състояние да издържи пътя до морето. Седне ли в автомобил, ѝ става лошо, започва да ѝ се вие свят, да ѝ се гади и повръща. След няколко неуспешни опита да напусне София, за да отиде на море, станало ясно, че тази година море за актрисата няма да има.

Но влечението ѝ към плажа е основано на сериозни финансови причини. Артистичното семейство Макариеви вероятно е вложило всичките си пари в своя чисто нов бар на плажа. Ето защо за бъдещата майка било изключително важно да е там, за да наглежда служителите си. Явно обаче това намерение няма как да се осъществи и сега единственото, което ѝ остава, е да се надява, че мъжът ѝ ще бъде достатъчно организиран в работата, за да компенсира нейната липса.

Последният опит на Луиза да стигне до Царево бе две седмици преди откриването на заведението, планирано като пищно плажно парти с фойерверки и коктейли. Двамата с Мартин тръгнали за морето по магистрала „Тракия”, но на актрисата ѝ станало толкова лошо, че поискала да се върне в София. След дълго обсъждане на проблема семейството взело решение мъжът в къщата да продължи пътуването към плажа, а бременната жена да бъде стоварена на някоя бензиностанция и да се обади на майката си, за да я прибере.

Бременността на Григорова вече е доста напреднала, но това не личи в нейната фигура, като се изключи наедрялото коремче. Наскоро актрисата сподели, че е качила едва два килограма за няколко месеца щастливо очакване. Дали пък здравословните ѝ проблеми не се дължат именно на това? А може би заради постоянното гадена бъдещата майка не може да сложи почти нищо в уста и именно затова слабее? Бременната дама вече се е примирила с мисълта, че това лято за нея ще премине така, както и извънредното положение заради пандемията – между четирите стени на дома ѝ. Но се зарича догодина да завлече бебето на морето и да не мърда от плажния бар, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар