Любовницата на Митьо Очите гневна: Георги Илиев да каже истината! (виж тук)

Любовницата на Митьо Очите гневна: Георги Илиев да каже истината! (виж тук)
Гласувайте за статията

Любовницата на Митьо Очите изригна бясна!

„Нека Георги Илиев да каже истината, както сам казва, и да се свършва вече с обвиненията срещу Митьо Очите. Аз не мога да се отрека от приятелството си с Митко“.

Митьо Очите

Любовницата на Митьо Очите изригна

Това сподели близката до сърцето на Очите красавица Аниела Милушева, след като научи, че основният свидетел по делото срещу групата на Митьо Очите иска да даде нови показания, в които да каже истината.

Георги Илиев, който е основният свидетел, е оттеглил показанията си и поискал да даде нови такива. Той е пуснал молбата до Софийския градски съд на 30 юни, а на 2 юли е бил в столицата, за да присъства на поредното дело.

То обаче бе отложено, след като полицията в Бургас задържа единия от обвиняемите о случая – Юмер Мехмед.

Мехмед е бил пуснат преди два дни под домашен арест и е трябвало на 2 юли също да бъде в София за делото. Заради ареста му неговото присъствие е било възпрепятствано и по този начин делото бе отложено за 10 юли.

Припомняме, че групата на Димитър Желязков бе задържана в началото на август 2018 година. Обвиненията са за побои, рекет и палежи.

Слухът, че Аниела е една от последните любовници на Митьо Очите, преди да го арестуват в Истанбул, се разнася от декември месец 2018 г. Самата тя потвърди, че познава Димитър и са приятели, пише вестник „България Днес“.

Аниела има собствен успешен бизнес със спортни стоки в Перник и студио за красота в Сандански. Тя е дъщеря на бившето „Мултигруп“ величие Лилян Вачков. От него е взела нюха в бизнеса и финансовите операции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар