31-годишната Мила е жената с най-огромни естествени бомби в света!

31-годишната Мила е жената с най-огромни естествени бомби в света!
Гласувайте за статията

Мила Кузнецова е надарена с най-големите естествени прелести!

Украинката Мила Кузнецова е обявена за жената с най-големи естествени гърди в целия свят, пише вестник „Телеграф”. 31-годишната юристка, която е родом от Киев, може да се похвали с гръдна обиколка от цели 115 см. Всичко естествено и добре сложено, коментират наблюдатели.

Мила Кузнецова

Мила Кузнецова е истинска рекордьорка

За да се окичи с титлата за най-голям естествен бюст, надарената красавица се е явил на кастинг. След като е била одобрена, последвал е щателен медицински преглед, който да потвърди, че даденостите й са натурални.

Намеса от страна на естетичната хирургия не била открита и така украйнката грабнала приза. От снимките, които добиха популярност в последните дни, се вижда, че Мила е наистина надарена.

Дори в сантиметри гърдите й да не звучат кой знае какво, когато човек я погледне, започва да се чуди как е възможно въобще да живее нормално с толкова голям бюст.

Но младата жена не само че успява, но реализира себе си не само чрез физическите си дадености. В момента Мила работи като адвокат. Амбициите й за израстване в кариерата са още по-големи.

Дали именно заради професионалните си мераци, или заради свян, но на този етап красавицата не смее да се снима гола.

Тя често позира по банси или оскъдно бельо, но да свали и последните си дрехи и задръжки, не посмява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар