Ексклузивно: Жанета Осипова пребита жестоко от фризьорка! (пълни подробности)

Ексклузивно: Жанета Осипова пребита жестоко от фризьорка! (пълни подробности)
Гласувайте за статията

Жанета Осипова пребита жестоко от фризьорка!

Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова е била пребита от известната в родния хайлайф фризьорка Вили Боршукова, научи Show.bg. Миската е цялата посинена и вече си е извадила медицинско удостоверение.

Жанета Осипова

Фризьорка преби с ярост Жанета Осипова

Броени минути след нейните разкрития други жени също се оплакаха от побой от въпросната коафьорка.

„Живеем в абсурдни времена. Днес “коафьорката” и собственик на салон за красота “МАГАМА” ме преби в собствения си салон. Като преди това ме заключи и ми отказа възможност да напусна сградата.

Причина за побоя и унижението бе моята спокойна и възпитана молба да бъда компенсирана за фалшив продукт, неотговарящ на описанието, също така – напълно нов!

Чувайки тази моя молба, въпросната дама избухна в ярост и ме заключи в салона, след което ми нанесе трайни физически и психически вреди“, разказа Жанета Осипова.

Въпросната фризьорка и преди е имала проблеми с поведението и агресията си, което навежда редица нейни клиенти на мисълта, че има психични проблеми.

Много наши известни личности застанаха твърдо зад Жанета Осипова. Като Гери-Никол например, която е категорична, че Боршукова трябва да си получи заслуженото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар