Разтърсващо: Ето как Сани Жекова се сбогува с любимия си Алекс Пулин!

Разтърсващо: Ето как Сани Жекова се сбогува с любимия си Алекс Пулин!
3 (60%) 1 vote

Сани Жекова и Алекс Пулин бяха заедно от години!

Сноубордистка номер едно на България – Сани Жекова се сбогува емоционално с бившето си гадже Алекс Пулин. Двукратният световен шампион по бордъркрос се удави преди няколко дни по време на подводен риболов на Големия бариерен риф в родната Австралия.

Сани Жекова

Сани Жекова разплака всички

Пулин бе открит на дъното на океана бездиханен и без кислородна маска от друг гмуркач. Новината за смъртта му потопи в скръб бившата му половинка.

Сани си взе последно сбогом с Пулин в събота, като почете паметта му с бяло цвете на камък в планината, по залез-слънце, пише вестник „България днес”.

„Няма думи и в тъгата се опитвам по някакъв начин да превърна раните в мъдрост. Празнината в някакъв смисъл… Спомените в знаци на любовта и приятелството… Моментите с теб в безкрайност… Яркостта на слънцето в безсмъртен кръг…

Споделям моята любов и молитви с твоите близки. Ще ни липсваш… Почивай в мир Чъмп”, пише Сани за сбогуване с Алекс.

Двамата бяха заедно цели пет години. А спортистката винаги е говорела с нежност за него. „Стана някак естествено. Той ми подари първия диск на групата си. Грабна ми сърцето не със спортните си качества, а с музиката си. Чух го да свири на терасата на хотела. Много ми хареса. После се впечатлих от характера му и милите жестове, с които непрекъснато ме изненадваше”, споделя Сани.

Двамата се разделиха през 2014-та на игрите в Сочи, където Алекс беше знаменосец на австралийската делегация. Покрай него родната спортистка се запали по гмуркане и кайтсърфинг, които и до днес практикува.

За връзката си с него, Сани казва, че наистина любовта им е била детска. Въпреки това се разделят като приятели. А тя и до днес не е забравила, че именно с него се е научила да не смесва работата и любовта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар