Певицата Вили Рай блокирана в Кипър заради Ковид-19! (виж тук)

Певицата Вили Рай блокирана в Кипър заради Ковид-19! (виж тук)
Гласувайте за статията

Вили Рай и съпругът й се оказаха блокирани в Кипър!

Певицата Вили Рай е блокирана на вилата си в Кипър и от 4 месеца не може да се прибере в България заради коронавируса. Бившата вокалистка на Лили Иванова и звезда от Пирин фолк е на острова заедно с третия си съпруг – англичанина Клиф Портлок.

Вили Рай

Вили Рай и мъжът й блокирани в Кипър

„Върнаха ни! Не, не летим за България! Няма да се видим, приятели. Билети купени, направен платен солидно тест – негативни сме. Декларации попълнени, маски, маски ръкавици. 10 предварителни, променливи информации.

Турската част на Кипър ни пожелаха приятно пътуване, а 4 (фелдфебелки) от братската гръцка, евопейска част на острова със строги очи и с униформи от филма „Ало ало“ с порицателни погледи, че сме живели в къщата си в турската част на острова, нелюбезни и без много приказки ни отпратиха обратно“, заяви изпълнителката на „Златно време“.

Тя си обяснява връщането им със съмнение за брака на българка с англичанин. „Бяхме им нещо сложни и ни накараха да обърнем колата и да се върнем. Новото е, че можем да минем границата само с ескорт на ООН! Консулът в гръцката част е жена и беше любезна да ни даде мейл, на който можем да пишем.

Ще трябва отново да си купим билети и да съберем отново документи, за да докажем, че живеем в България и да ни ескортират до летището със специална кола на Обединените нации и да платим“, обяснява още певицата.

Тя и мъжът й най-много се притесняват, че не знаят какъв ще бъде новият закон след седмица. „Тъжни, недоволни и тревожни сме! А само преди 4 месеца и половина живяхме на щастливата, усмихната земя!

Хора, ще си говорим за времето преди коронавируса. Не го подценявайте. Ще трябва да се пазим и да се молим. Най-лошото е, че някой дори подценява проблема на лошата болест, която си мислим, че е измислена.“, добави Вили, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар