Кали ужасена от дискотеките: Те са кошмарно място!(Още признания)

Кали ужасена от дискотеките: Те са кошмарно място!(Още признания)
Гласувайте за статията

Кали е ужасена от работещите дискотеки по време на епидемия!

Кали е категорична, че няма нужда от претъпкани нощни заведения, където не се спазват мерките против разпространението на коронавируса.

Кали

Кали против работещите дискотеки

Според поп фолк изпълнителката дискотеките са кошмарно място, в което е претъпкано с хора и не се спазва никаква дистанция. Това обяви гневно изпълнителката пред вестник„България днес“.

През последните седмици броят на заразените у нас расте и като причина за тревожната тенденция беше посочено отварянето на нощните заведения и футболните стадиони.

„Няма нужда от претъпкани заведения! На кой му е притрябвало да му ходят по краката и да му дишат във врата?

Както и да си обърквате чашите на бара от липсата на каквато и да е било дистанция. За едно комфортно изкарване на вечерта е необходимо да има задължително 1, 5 метра разстояние между клиентите, а не спиране на живота“, коментира Кали.

„Друг е въпросът с избиването на хонорарите на всички работещи в сферата на нощния живот. Може би това е още един хубав повод да се отсеят можещи от неможещи във всеки един аспект и да започне да се прави нещо наистина стойностно, което да си заслужава високия хонорар.

Имам предвид всеки работещ през нощта – от сервитьор до звездите, които се канят в клубовете. Така хем вълкът сит, хем агнето цяло. Това е мое мнение, с което не ангажирам никого“, допълва поп фолк изпълнителката.

„Коронавирусът е нещо, с което трябва да се научим да живеем. За съжаление, не е само той! Има толкова заболявания, които могат да се предадат по въздушно-капков път и които са опасни за здравето на човека, но за това не се споменава и дума.

Хубаво е ние, хората, да помислим за по-сериозна хигиена и за дистанция помежду ни, колкото и да не ми се иска да го казвам. Аз съм от тези, които високо ценят прегръдката като израз на добри чувства и намерения, но за съжаление, светът вече не е това, което беше, и никога няма да бъде същият“, заяви певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар