Лятната визия на Кейт

Лятната визия на Кейт
Гласувайте за статията

Херцогинята на Кеймбридж е изсветлила леко косата си и няма как да отречем, че този нюанс на кафявото доста й отива. Това, което ни спечели в най-новата й визия обаче, бе роклята на точки на марката Emilia Wickstead, с която тя се появи на една от последните си публични изяви наскоро – за участие в образователна инициатива на ББС.

В разпространения от BBC бекстайдж филм от снимките на програмата, Кейт разговаря с родители и малки деца, като отбелязва, че е имала нужда от повече информация, когато е станала майка за първи път.

Кейт печели постоянно фенове с естествена визия и непринуденост. Мидълтън харесва често да се облича с марки, които са по джоба на повечко хора, в случая – Emilia Wickstead. Последният тоалет на Кейт, е с цена £1 500 може да не е по джоба на всеки, но пък точно сега е в продажба със сериозно намаление – ще блестите като Кейт само срещу £469. Трябва да отбележим, че роклята на херцогинята е леко модифицирана в ръкавите спрямо личните й предпочитания.

Мидълтън

Както знаем тя е модна икона, често тоалетите, които носи са последвани от множество продадени копия и подобни модели на различно марки. Много дизайнери искат да я спечелят като клиент, а тя харесва да бъде сред хората, това е в стила й.

Източник Сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар