Известната мултиплейър игра – Dota 2 представлява бойна стратегия в реално време, която се играе от много играчи онлайн. Производителят на играта се казва Valve и се е постарал да изработи заглавие, което да се хареса и на най-взискателните фенове на жанра – MOBA. По-интересният факт е, че Dota (Defense of the Ancients), се превърна в типичен представител на т.нар. електронни спортове. При тях играчи от цял свят могат да залагат с истински пари.

Кои онлайн букмейкъри предлагат Dota 2?

  Всички онлайн букмейкъри предлагащи залози на електронни спортове в България, дават възможност на играчите да залагат на Dota 2. Това са Efbet, Winbet, Bet365 и други. Познатите на българските играчи платформи за залагания в Русия – 1хБет, 22бет или 1хБит също предоставят опции за залагане на стратегическата игра. В Европа и Азия се организират множество турнири посветени именно на това толкова интересно и увлекателно заглавие. Dota 2 комбинира класическите елементи на стратегия, с бойни тактически умения и отборна игра. Наградните фондове на eSports надпреварите стигат до петцифрени, та даже шестцифрени суми. Състезателите се впускат в луда надпревара, като се борят за тлъстите пачки. Букмейкърите от своя страна, се надпреварват кой да даде най-високи коефициенти. Отбори от България, Канада, САЩ, Китай, Германия, Южна Корея и други държави се състезават в отделни турнири, за да спечелят титлата за най-добрите DOTA геймъри. Съревнованията са много атрактивни и можете да ги проследите пряко в Youtubeканалите. По този начин ще придобиете представа за най-кадърните играчи, на които да заложите пари. Къде да залагаме на Dota 2?

Какви пазари се предлагат към Dota 2?

  Стандартните опции за залог са за краен победител в играта, както и за победител в целия турнир. Освен тях обаче има и още няколко любопитни пазара, с чиято помощ можете да повдигнете коефициента и той да стане още по-висок. За да сме максимално изчерпателни ще Ви посочим всички маркети за залагане на Dota 2, до които ще имате достъп в букмейкърските сайтове:

  • Победител в срещата;
  • Победител в турнира;
  • Точен резултат от срещата;
  • Под / над брой карти;
  • Хендикап;
  • … и други;

Както сами забелязвате има разнообразни опции за залагане на Дота 2. Колкото по-сложна е вашата прогноза, толкова повече пари, можете да спечелите от електронния спорт. За да имате успех обаче трябва да се поинтересувате за това, кои са топ играчите и отборите по света и у нас. Съветваме Ви да гледате поне няколко състезания, така че да се ориентирате правилно.

Какви са коефициентите към Dota 2?

  В зависимост от това при кой букмейкър залагате на електронни спортове, ще бъдат изчислени и коефициентите. По-горе вече обяснихме, че някои пазари идват с високи стойности, така че разгледайте ги, преди да пристъпите към залог. Добрата новина е, че ставките към играта могат да станат много високи, заради включването на нови отбори в турнирите. На този етап няма хегемон и всяка година се поднасят изненади от новосформирани екипи от играчи на Dota 2. Ако сравним коефициентите на тази игра, с останалите електронни спортове, ще стигнем до извода, че те са сред най-високите. Това е така, защото има повишен интерес от страна на геймърите, които непрестанно дават заявки за участие в eSports турнирите, и да гонят огромните награди, които се предлагат. Всичко това се приветства и от страна на залагащите.

В обобщение

  В тази статия акцентирахме върху букмейкърските къщи и сайтове за залози, предлагащи електронни спортове и в частност такива на компютърната игра – Dota 2. Не пропуснахме да Ви информираме за различните пазари, както и за коефициентите предлагани от компаниите. Сега Ви оставяме да прецените, дали този електронен спорт е подходящ за Вас, а ако смятате, че е Ви желаем пожънете много успехи, в които не се и съмняваме, че ще дойдат навреме.