Тотална промяна с Азис шашна всички!На фона на политическите катаклизми и

буря в държавата музикалният бранш бе взривен от неочакван дует. Изявяващият се в шоубизнеса интелектуалец Папи Ханс и легендата на попфолка Азис извисиха глас заедно в парчето „Тясно“, което се превъплъщават в двойка. [caption id="attachment_448204" align="alignright" width="300"]Азис Азис и Папи Ханс заедно в "Тясно"[/caption]

Двамата са съкрушени, че връзката им няма перспектива. В клипа Папи и Азис са в компанията на полуголи девойки, но нито един от двамата не обръща внимание на момичетата.

В интерес на истината видеото е заснето стилно и в нито един момент не се преминават границите на благоприличието. Без съмнение песента има шансове да се превърне в летен хит и е удар в десетката за Азис, за когото провокацията и разминаването на половите граници е принцип на изявата.

Доста по-спорно ще се възприеме участието на Трендафил в проекта, който също разчита на провокацията. Мнозина ще го заподозрат, че дуетът с Костинбродския славей цели да постигне по-скоро комерсиална цел.

Печеливш в изявата без съмнение е Азис, който напоследък прави парчета със социални послания като например толерантност към различните. Кралят на чалгата очевидно има дарбата да поражда желание от творци от други по-високи жанрове да се включат клиповете му, както стана преди време с Цветана Манева.

Папи Ханс е автор на текста на дуета, освен това стои зад аранжимента и музиката, за която е помагал и Азис. Константин Трендафилов произхожда от семейство на интелектуалци – син е на покойния вече професор преводач и преподавател по английска литература Владимир Трендафилов и писателката Кристин Димитрова.

По-любопитна през годините е еволюцията на Азис и трансформацията му от певец, който се дегизира с женски дрехи и ходи с токчета, до превръщането си в изпълнител, който снима не особено скъпи клипове, но отправя послания. Преди време се изявяваше и като водещ на вечерното шоу във вече несъществуващата ТВ2, както и на популярното риалити на Нова телевизия „Вип брадър“. И по всеобщо мнение се справи успешно с тази роля, пише столичен вестник.