Ново 20: Щерката на Фънки се снима във филма за Ботев! (виж тук)

Ново 20: Щерката на Фънки се снима във филма за Ботев! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Щерката на Фънки ще се снима във филм!

Дъщерята на Димитър Ковачев – Фънки, става част от новия филм на Максим Генчев. Чаровницата ще играе любима на един от четниците и е много вероятно да засенчи популярния си баща.

Фънки

Щерката на Фънки става актриса

Ковачева ще влезе в ролята на Маджарката – любима на Ботевия четник Георги Апостолов, а клапата на продукцията щракна на 2 юни.

Максим от своя страна обяви, че е намерил финансиране от 88 души дарители и сподели, че с екранните си четници ще превземе „Радецки” и ще извърви трънливия път до Милин камък, Веслец и Околчица. Работното заглавие на филма е „Жив е той”.

„Радвам се, че дъщеря ми търси себе си и това, което я прави щастлива. Аз само мога да я подкрепям. Както нея, така и сина си, който също има много таланти”, споделя Димитър Ковачев, пише вестник „България днес”.

Самият той също има филмов опит. Преди време се бе снимал в „Столичани в повече”, където играе съкилийник на Христо Гърбов.

Съвсем скоро Фънки направи и фурор, като участва в клип на фолкпевеца Коцето и Софи Маринова, а в края му казва „Не, не. Не. Трагедия. По-добре… що не си намерите нещо друго да правите?”.

Въпреки че е прочут противник на чалгата, Фънки е голям приятел с Константин. Двамата се сдружиха покрай участието си в „Биг Брадър”, където деляха един покрив и от тогава са неразделни.

Изпълнителят на „Един грам срам”, както и Софи Маринова, дори участваха в шоуто за имитации „Като две капки вода”, където пък Фънки беше жури.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар