Битата Жанета Осипова скара родния хайлайф!(Виж как се разделиха)

Битата Жанета Осипова скара родния хайлайф!(Виж как се разделиха)
Гласувайте за статията

Битата Жанета Осипова настрои родните ВИП-персони срещу себе си!

Скандалът с пребитата от коафьорка плеймейтка Жанета Осипова се разгаря със страшна сила и разделя ВИП-аджиите у нас. Цеци Красимирова и Ива Екимова веднага реагираха в социалните мрежи с постове в подкрепа на фризьорката Вили Боршукова, тяхна дългогодишна приятелка.

Жанета Осипова

Жанета Осипова скара родните звезди

„В случая обаче, не става въпрос за мен, а за репутацията на много близък до мен човек – едно приятелство изградено и запазено вече 26 години. Морален дълг за мен е да не мълча. В Книгата на книгите е казано:

“А ти, когато правиш добро дело, нека лявата ти ръка не знае какво прави дясната, за да остане благодеянието ти в тайна.” През тези 26 години приятелство, Вили ми показа тези думи на дело.

Но не безкрайните и безрезервни добрини на този човек са обект на настоящия ми коментар. Вили Боршукова – Магама става жертва на чудовищна манипулация и черен PR.

Клиент съм на салон Магама от самото му създаване и винаги съм се радвала на безупречно отношение и обслужване. Тя е изключителен професионалист и авторитет в своята сфера – кариерата й говори достатъчно красноречиво*, обясни Красимирова. *

„Познавам тази изключителна жена, а освен това имам привилегията да съм една от малкото, на които довери в детайли всяка стъпка от живота си. Извън това 20 години, в които споделяш живота, битието и емоциите си с борец е вдъхновяващо и изпълнено със смисъл.

Грозната нападка срещу Вили и професионализма й са недостоен опит за публичност, който съвсем скоро ще покаже истинското си, не до там красиво, лице“, написа Ива Екимова.

На другия полюс е плеймейтката Нора Недква, която веднага защити колежката си Осипова. Фризьорът Ивало Колев определи случилото се като позор, а сестрата на Божидара Бакалова Ивайла написа:

„Собственичката с перуките не беше ли набожна, вярваща силно в Бог?“. Самата Боршукова не дава обяснение какво точно се е случило при скандала с Осипова, но призова медиите да не обръщат внимание на измислени випове, направили слава с порнография и богати чичковци, явно визирайки плеймейтката.

Жанета твърди, че просто е искала да върне продукт, закупен от фризьорката, но тя се ядосала и я пребила. Показва и медицинско.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар