Тото с нова изцепка:Изгаври се с дизайнерката Евгения Борисова!

0

Тото от СкандаУ в жесток скандал с Евгения Борисова!

Тото от Скандау се подигра жестоко с дизайнерката Евгения Борисова, която преди дни в свой пост го обвини в надменност. Музикантът първо качи нейна снимка в инстаграм, под която написа, че тя просто иска да стане известна и той й дава тази възможност.

Тото
Тото от СкяандаУ ксе изгаври с топ дизайнерка

Феновете му не разбраха за какво става дума, а малко по-късно той изтри фотографията на Борисова. В стори в инстаграм обаче Тото директно попита :“Дърта ли е тая?“ и обясни, че няма какво да я коментира. Все пак не пропусна да отбележи, че за първи път чува името й.

Явно обаче доста се е ядосал на поста, в който Борисова пише дословно следното: „Пиша хейтърски пост и наистина ми се искаше да не го пиша, но реалността ме провокира за пореден път. Иска ми се преуспелите или популярни хора да дават пример, а не да се държат като богоизбрани.

Всички грешим и изпускаме нервите си и аз не правя изключение, но никога не съм обидила непознат без причина. „Става дума за самозабравилите се „звезди“ на българския елит и хай лайф, а в конкретност Тото от „СкандаУ“.

Някои хора мислят, че като имат инстаграм последователи – къде истински, къде купени и ги познават от излагациите им в „Биг Брадър“ са достигнали невъобразим връх в кариерата си. За първи път чух за въпросния певец в риалити формата и превключих канала, защото ме беше срам да гледам как се излага въпросният мъж.

До ден днешен нямам идея какво е творчеството на тази мега звезда, помня само как истерично крещеше и се зъбеше като питбул в „Биг Брадър“. Хора, към които съдбата е била, така да се каже, благосклонна и ги е направила разпознаваеми поради някаква причина, толкова лошо са се отлепили от земната повърхност и са развили силен звездовъртеж.

Когато приятели от детството му искат го поздравят да не забравя, че е въпрос на възпитание да отвърне със същото, а не да бъде горделив и самовлюбен. Да уважава персонала в дискотеките и феновете си, защото ако не са те ще снима прах за пране и тоалетна хартия на бартер в инстаграм.

Да разговаря с хората от чиято симпатия зависи голямата му българска кариера, като самозабравила се звезда, защото всичко има начало, но и край. Радвам се, че не съм го виждала на живо, защото не понасям подобни хора и се моля съдбата да редуцира такива звезди покрай мен. Не че не съм срещала такива и в женски образ.

От Враца има много по- успели хора от скандаУния певец, но все още изключително приятни, мили и земни. Малкият град и хората, с които някой е израсъл не са да им се придава важност, а да им покаже човек, колко се е развил откакто е в големия град.

Не познавам по- добър начин от това да поздравиш, да уважиш, да покажеш смиреност и усмивка и търпение ако се налага и да дадеш пример с добър маниер.

Успехът на преуспелия човек се измерва в културата му на общуване и връзката със земята. Арогантността не е на мода дами и господа“, написа преди дни дизайнерката във своя профил във Фейсбук, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.