Годеницата на Калин Врачански е по-богата от него! (още подробности)

Годеницата на Калин Врачански е по-богата от него! (още подробности)
Гласувайте за статията

Алекс изкарва повече пари от гаджето си Калин Врачански!

Калин Врачански случи на приятелка, която е не само красива, но и талантлива и върти свой успешен бизнес. Александра Стоянова е художничка и върти арт работилница „Съни Руум“. Където от петък до неделя събира малки и големи, които се развихрят пред платното с четка в ръка.

Калин Врачански

Гаджето на Калин Врачански вади повече от него

Красавицата предлага групови уроци по рисуване. Арт пространството е на пъпа на София и е изключително популярно и се посещава от цели семейства, които разпускат за няколко часа пред платното.

Сега заради мерките тя не събира повече от 8 човека, но преди на уроците й се тълпели десетки. Заради коронавируса изобретателната Алекс организира и рисуване на открито, както и онлайн курсове.

Цената на семейния билет и този на открито е 50 лева. Детската такса е 25 лева, а тази за възрастен е 35, като рисуването продължава три часа и е съсптствано с пиене на вино. Онлайн обучението пък е по 20 лева.

Според груби изчисления Алекс си докарва седмично по 800 лева само от продажбата на билетите. Отделно са онлайн уроците й. Тя организира и тиймбилдинги, в които служители на различни компании да отмарят с четка в ръка.

„Под влиянието на релаксираща музика и хубаво вино ще се отърсиш от стреса поне за няколко часа. Един творчески и приятен начин да приключиш работния ден“, пише Алекс в интернет.

Тя е живяла дълги години в чужбина и когато се върнала решила да направи ателие и да учи хората да рисуват, защото това умее най-добре. Тя няма нищо против да помага финансово и на известното си гадже Калин Врачански, на когото кризата се отразила тежко.

Той от години не е на щат никъде, след като сам напусна театър „София“, в момента няма и представления, с които да обикаля страната. Очаква се да участва в нов проект на Нова ТВ, но засега всичко е само план.

Врачански изкарал тежки месеци по време на пандемията без възнаграждение, добре, че била Алекс, която му помагала с парите от онлайн курсовете си. Двамата са заедно от две години, запознават се покрай Диляна Попова, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар