Невероятният стил на Амал Клуни. Какво бижу спечели звездата Джордж Клуни

Невероятният стил на Амал Клуни. Какво бижу спечели звездата Джордж Клуни
Гласувайте за статията

Жената, която опитоми вечния ерген Джордж Клуни и му роди две деца – Амал Клуни. Амал не е от дамите, които редовно носят кецове. Не защото не са й удобни, а защото работата й го изисква. Като адвокат по човешките права, тя е длъжна да спазва по-стриктен дрескод.

Не се уповава на тенденции, а се придържа към вечните класики. Разбира се, не е първата, която виждаме с ключови елементи като тъмни слънчеви очила, пола тип молив, тренчкот, дълги палта, високи токчета или голяма кожена чанта, в която можеш да събереш всичко от важни документи до хляб и кисело мляко. Но тя го прави да изглежда толкова шикозно!

Не можем да пропуснем да обсъдим тоалета, който Амал Клуни носи на кралската сватба на Меган и Хари. Впечатляващата рокля в патешко жълто е дело на английския дизайнер на име Stella McCartney. А изборът на цвят от страна на Амал Клуни бе и стратегически, защото се виждаше отдалеч и приковаваше все повече погледи към себе си.

И ние от Клюки. Бг също споделяме мнението, че стилът на Амал е прекрасен и много изискан и тя определено блести като бижу до звездния Клуни, макар да не е такова знаменитост Амал осмисли изцяло дните на артистичния плейбой.

 

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар