Азис: Има ли значение дали Папи Ханс ме е чу**л?!

Азис: Има ли значение дали Папи Ханс ме е чу**л?!
Гласувайте за статията

„Хора, какво значение има дали Папи Ханс ме е чу**л?!“С тези думи Азис отговори на всички недоброжелатели, които оплюват него и Папи Ханс, след като пуснаха дуетното си парче „Тясно“.

„Защо не можете да слушате песента без да задавате най-тъпия въпрос на света?! Нашата песен е революция, откъдето и да я погледнеш. Не е нужно да я харесате, както и да ме питате какъв любовник е той. Ами не знам, м**** му! За съжаление, не знам“, пише Азис в профилите си в социалните мрежи.

Едно е сигурно, колаборацията между Азис и Папи Ханс се превърна в най-слушаното парче през тази година. Видеото към „Тясно“ е гледано над милион пъти за седмица и гърми във всяка дискотека в страната. На въпрос защо прави песен с Папи Ханс Азис отговаря категорично: „Папи Ханс е най-модерният изпълнител за последните 20 години“.

Текстът на „Тясно“ двамата пишат заедно само за няколко часа, а клипа снимат за ден. Първоначалния замисъл бил песента да се казва „Бягство“, но набързо сменят работното заглавие с много по-провокативно. Провокация от феновете получават хитмейкърите по време на протестите. Един от лозунгите гласи: „Не искаме Папи Ханс да прави песни с Азис“. Много от коментарите в групите в социалната мрежа за доста крайни, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар