Андреа не спира да плюе по Кобрата: Аз му бях любовницата и й изневеряваше с мен!

Андреа не спира да плюе по Кобрата: Аз му бях любовницата и й изневеряваше с мен!
Гласувайте за статията

Сапунен сериал с безброй епизоди е животът на Андреа. Певицата непрекъснато разкрива нови подробности около скандалния си личен живот с Кубрат Пулев. Скоро чалга звездата заяви, че не на нея й е изневерявал боксьорът, а именно тя му е била любовница.

„В началото си мислех, че той ми изневерява, а сега разбирам, че с мен изневерява на нея. И така хубаво ми стана…“ С този пост Андреа успя пак да завърти клюката около себе си.

И намекна, явяче тя е била любовницата, а не мистериозната Розали. Момичето е спрягано като причина за раздялата между Кобрата и Андреа, като самата фолкфурия разкри самоличността й.

В края на май месец певицата непрекъснато бълва постове, свързани с разочарованията, които Кобрата и причинява. Андреа успя да шокира феновете си като пусна снимка с подута и насинена уста, която изтри след минути. Към ексклузивните кадри певачката добави снимка на самата Розали.

Андреа отказва коментар по темата и използва единствено социалните мрежи, за да добави пикантерии около себе си, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар