Тони Стораро в стрес да не пипне COVID-19

Тони Стораро в стрес да не пипне COVID-19
Гласувайте за статията

Страх да не пипне COVID-19 изпитва Тони Стораро. Човекът глас е силно притеснен от вируса, който поваля дори и млади хора, научи HotArena.

„Страхувам се. Всеки един нормален човек се притеснява да не се разболее. Този вирус е нещо ново. Не се знае какво точно причинява. Как протича и прочие“, каза пред „България Днес“ Стораро.

Тони следи отблизо ситуацията с развитието на COVID-19. Бащата на Фики се допитва до близки приятели лекари за вируса и неговото разпространението. „Говорил съм с много специалисти по този въпрос. Казват ми, че всички ще го прекараме рано или късно. По-възрастните хора ще го изкарат по-тежко. За по-младите и здрави като мен уж трябва да бъде по-леко. При моята приятелка и колежка ДесиСлава е така. Наскоро се чух с нея. Няма почти никакви симптоми. При Деси не е по-различно от настинка. Ала при други хора има тежки усложнения, както знаем“, обяснява Стораро.

Тони може и да се притеснява от коронавируса, ала не спира да работи. Певецът е заринат от работа в разгара на летния сезон. Всяка вечер Стораро има изява я в някоя кръчма, я в някоя дискотека. Хитовият изпълнител спазва стриктно всички предпазни мерки.

„Пазя се. Не се заигравам с публиката, както преди – признава Стораро. – Когато съм навън, винаги нося маска. Дезинфекцирам си ръцете редовно. Пазя и семейството си. След участие се изолирам за ден-два, за да видя дали няма да имам някакви симптоми“, признава човекът глас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар