Свърши се! Бракът на Енчо Керязов пропадна заради Мария Игнатова

Свърши се! Бракът на Енчо Керязов пропадна заради Мария Игнатова
Гласувайте за статията

Акробат, цирков артист и еквилибрист със световна слава – с това е известен Енчо Керязов на широката аудитория. Днес обаче той се изявява в съвсем различно амлоа – заместник-кмет е на град Ямбол и отговаря за хуманитарните дейности в общината. Драматични промени са настъпили и в личния му живот – след дългогодишно съвместно съжителство вече е официално разведен със съпругата си Дима.

Публична тайна е, че преди три години Енчо имаше извънбрачна връзка с водещата Мария Игнатова и в крайна сметка тя му е коствала брака. Слуховете за горещата авантюра достигнали до съпругата му Дима, която първоначално отказвала да повярва на ушите си. Когато се отърсила от шока обаче, поставила ултиматум на мъжа си да избира между нея и любовницата си.

Уплашен, че бракът му се разпада, Керязов побърза да отрече, че има близки отношения с Игнатова. „Циркът с Мария свърши, искам да бъде ясно! Не ми създавайте повече проблеми, защото медийната истерия покрай семейството ми дойде в повече. Аз обичам жена си и ще бъда с нея!”, заяви тогава акробатът. Дима пък взе решение да му прости и публикува следното обяснение в любов в социалната мрежа: „Преживяхме много заедно! Голямо част се намираше в сивата зона между щастието и отегчението, между задоволство и раздразнение, страх и радост, внимание и емоционална сигурност, милиони малки моменти, които създадоха нашата история! Ти не целуваше мен, а душата ми! Работехме до припадък в мъка и радост, но бяхме едно сплотено семейство. С надежда към следващите години брак, докато смъртта ни раздели!”.

Е, изглежда сърпузите не са дочакали смъртта да ги раздели, защото вече са разведени. Това признава самият Енчо в свое актуално интервю. На въпроса дали желае да коментира красивите жени, с които се свързва името му, той отговаря: „Да ме свързват, с която искат! Аз съм разведен, свободен човек съм!”.

Запознати издават, че Керязов и жена му останали заедно няколко месеца след скандала с Мария Игнатова, но така и не могли да преодолеят кризата. Заговорило се и за други изневери на акробата, а Дима не успяла да преглътнее гордостта си и да му прости искрено. В крайна сметка се стигнало до развод, а Енчо се установил в Ямбол и се отдал на общинска дейност в новата си роля на заместник-кмет на града.
Мария Игнатова също си понесе последствията заради авантюрата с Керязов. Именно заради него тя се раздели дългогодишния си екранен и житейски партньор Димитър Рачков.

Известно е, че Мария и Енчо са се запознали покрай продуцента Магърдич Халваджиян, който е приятел и на двамата. Когато започнал флиртът им, усмихнатата блондинка вече имала проблеми с Рачков. Актьорът често ревнувал любимата си, устройвал й зрелищни скандали за незначителни поводи и се държал твърде надменно с нея, пускайки иронични забележки по повод актьорските й умения. „Мария беше взела решение да се разделят, връзката с него просто я задушаваше. Отношенията им бяха станали доста мъчителни – караха се и се събираха поне 5 пъти. И точно тогава се влюби. Енчо се появи в живота й в най-подходящия момент”, споделят приятелки на красивата телевизионна водеща. Според разказите им, Керязов и Игнатова първоначално поддържали приятелска комуникация, която впоследствие преминала в срещи на кафе, а накрая двамата трудно прикривали чувствата си и се отдали на страстта, пише Уикенд.

Сред първите, които научили за любовната афера, била съпругата на Магърдич Халваджиян – Кремена. Тя пък споделила на мъжа си, който провел разговор с Мария по деликатната тема и я помолил, ако е вярно, че се среща с акробата, да намери сили и да каже на Рачков. „Мария естествено отричаше, че има отношения с Енчо, но няколко дни по-късно пожела да се раздели с Димитър и се изнесе от жилището му, без да му съобщава, че има друг мъж в живота си. Рачков обаче бързо научи кой е – в нашите среди такива тайни не се пазят много дълго”, разказва тогава служител в продуцентската компания на Халваджиян. Малко след това Игнатова и Керязов се появиха заедно на 50-ия юбилеен рожден ден на Маги Халваджиян, който бе пропуснат демонстративно от изоставения актьор.

Щом съпругата на Енчо научила обаче, той подвил опашка и се отказал от връзката си с Мария в името на семейното благо. Огорчена, водещата също поискала да се върне при Рачков, ала той бил непреклонен и не желаел да я вижда.

Говори се, че Игнатова загубила много пари покрай раздялата си с Митко, защото преустановила участията си с него по халтури и частни партита. Сега се надявала зрителите да я обикнат като водеща на „Папараци” и да се задържи в ефир. Наскоро стана ясно, че тя ще бъде новото лице на предаването, което ще се върне на екран от есента с частично променена концепция. За Мария това ще бъде завръщане в тв средите, тъй като повече от година не се е появявала на екран. След като предаването „Господари на ефира” бе свалено, тя остана без работа и без финансови постъпления. Появи се няколко пъти в новия интернет формат „Господари на уеба”, но хонорарите не й стигали да поддържа досегашния си стандарт на живот.

По примера на бившия си Димитър Рачков, русата красавица реши да заложи на актьорския си талант, който според някои критици е доста спорен. В търсене на ново поприще за изява тя се насочи към така популярната напоследък стендъп комедия. Хумористичният й спектакъл е озаглавен „Без грам ИнстаСрам”, но изглежда не се радва на кой знае какъв успех.

Що се отнася до личния живот на звездата, там също настъпи застой. Преди няколко месеца тя откровени заяви, че няма мъж до себе си и предпочита да е сама, за да подреди мислите си. Дали впоследствие е намерила нова тръпка, засега не е ясно, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар