Танцувате ли танца на страстта? Козирогът ще ви научи….

Танцувате ли танца на страстта? Козирогът ще ви научи….
5 (100%) 1 vote

Обвърже ли се Козирога, дава всичко за половинката си

Не вярвайте на тези, които твърдят, че Козирозите са мнителни и горделиви. Те дори не са груби, саможиви и сухари, готови да минат през трупове само за да постигнат целите си. Това всъщност е един от най-добрите знаци в целия зодиак.

Козирог

Козирогът е студен и дистанциран, но грижовен, сн. Фейсбук

Ако се чудите на кого да прехвърлите цялата отговорност – това е жената Козирог. Само тя може да я понесе на иначе крехките си рамене, и нещо повече – да се справи с нея.

Кой може да се захване с най-неприятната работа от целия колектив. Козирогът!

В любовта Козирозите не обичат да излагат чувствата си на показ, но са много искрени в своята привързаност.

Те допускат до себе си много ограничено количество хора.

Може да покорите Козирог, като в началото се правите на по-равнодушни, отколкото сте в действителност. Това ще създаде у него впечатление, че сте много важни и ще му даде време да прецени всичко около вас.

Как да впечатлите жена Козирог

Тази жена придава много по-голямо значение на любовта, отколкото й се иска да покаже.

Що се отнася до любовните въпроси, повечето жени се оставят на съдбата или моментната емоция да им подскаже кой е избраникът на сърцето им. Не и жената Козирог, която иска да контролира живота си.

Тя е придирчива към избора на партньор и много по-малко от всяка друга е склонна да се влюби от пръв поглед. Не разполага с време за флиртове и забавления, защото любовта за нея е сериозна работа.

Ако мъжът отсреща наистина я интересува, тя задължително ще го гледа отстрани, преди да му даде какъвто и да било шанс за сближаване.

Старателно ще го изучава и внимателно ще прецени всички последствия от тази емоционална връзка. За нея най-важното нещо в живота е да е щастлива в любовта.

Тя се нуждае от мъж, който я разбира и приема всичките й странности. Мечтайте за нея, уважавайте я и я обичайте, тя ще ви се отплати с най-ценното в живота – любов, която ще издържи на изпитанията на времето.

Как да впечатлите мъж Козирог

За Козирога физическото желание е задължителна част от любовта. Той не разбира как може да съществува едното без другото.Той трудно се доверява на хората и това е причината да не се отдава на спонтанните си чувства и емоции.

Също както и жената Козирог, мъжът от тази зодия може да ви се стори странен и самоуверен.

Той е затворен и дори прикрит, има потребност жената до него постоянно да му показва своята любов и възхищение. В любовта Козирогът е верен партньор, който няма никаква потребност да сменя партньорите си.

Когато постигне успех, според собствените му представи, Козирогът става по-спокоен и по-малко се страхува от любовта и обвързване.

Неговият интерес към физическата страна на любовта никога не угасва, а с възрастта мъжката му сила става все по-привлекателна, пише Канал 3.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар