Ето какво прави Водолея перфектен партньор!

Ето какво прави Водолея перфектен партньор!
Гласувайте за статията

Водолеят е способен на универсална любов

Не очаквайте от Водолея бурни обяснения в любов, но определено сте значим за него.

Водолей

Водолеят е способен на силна и истинска любов, сн. Фейсбук

Ако човек, роден под този знак, изпитва истински чувства и вижда истинската красота на душата на любимия човек, той разбира към какво наистина трябва да се стреми в този живот.

Когато в живота ви влезе Водолей, трябва да се приготвите за промени. Водолеите живеят с идеята, че трябва да преобърнат живота на всички с главата нагоре.

Те са любопитни и мили през по-голямата част от времето, а тяхната духовност е удивителна.

Когато създавате емоционална връзка с човек от тази зодия, той по-скоро ще се опита да я скрие, вместо да я покаже пред света.

Водолеите се нуждаят от убедителен стимул, когато предприемат крачка в любовния живот, но съвместният живот за тях не е сред мотивиращите ги поводи.

Как да впечатлите жена Водолей

Тази обаятелна и привлекателна жена е толкова забавна, че може да покори всеки мъж, без да прибягва към игрички и женски хитрости.

За нея не съществуват роли, тя играе самата себе си. Както и да ви изглежда, не е хладна и безчувствена, а общителна и дружелюбна жена с романтична нагласа към света. Любовта за нея е идея, а не страст.

В действителност се страхува от емоции, които могат да й донесат притеснения и да я удавят в стихията си. Тя е над тези неща и е способна да се отнася към живота си много рационално.

Понякога жените Водолей са странни, но в повечето случаи са идеалният партньор и приятел, защото са търпеливи, не са докачливи и в никакъв случай не може да ги наречете ревниви или безразсъдни.

Как да впечатлите мъж Водолей

За Водолей най-важното нещо в живота е приятелството. Първият контакт с мъж Водолей трябва да бъде интелектуален.

Нямате никакъв шанс да покорите този мъж, ако няма какво да си говори с вас. Той иска да прави любов с личности, а не с тяло.

Ако ви ухажва мъж Водолей, дайте му шанс и няма да съжалявате. Но помнете, че любовта за него е равна на задължения и ангажименти, а той отчаяно се нуждае от свобода.

Докато ви обича, Водолеят ще бъде постоянно покрай вас. Важното е през цялото време да усеща, че около него няма никакви забрани и затворени врати, пише Канал 3.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар