Антов от ЦСКА разпуска с гаджето си на Слънчака! (виж тук)

0

Антов от ЦСКА и гаджето му разпускат на Слънчака!

Всенародно веселие на морето си подариха звездите на ЦСКА. Почти всички „червени” футболисти използват кратка почивка в първенството, за да отмарят на родното Черноморие.

ЦСКА
Антов от ЦСКА и Антовица на Слънчака

Една от най-атрактивните компании на Слънчев бряг е тази на Божидар Чорбаджийски и Валентин Антов, които заведоха половинките си на почивка там. Компанията обикаля курортите и плажовете от Влас до Несебър и се забавлява с водни спортове и слънчеви бани.

Половинката на Антов – Ивана, дори сподели снимки на двамата в социалните мрежи „Антов се забавлява с Антовица”, пише под кадрите тя.

Гаджето на Чорбаджийски е моделът Анастасия, с която са заедно от години и вече дори са сгодени. Веселата компания разпуска по плажните барове на Слънчака. А по всичко личи, че не им отстъпват и останалите играчи от тима, пише вестник „България днес”.

На плажа са още бразилците Рафаел Енрике и португалецът Тиаго, който дори е взел и децата си, Евадро и Густаво Бусато също са избрали българското море за почивка, като там са заедно със семействата си.

Защитникът Пламен Гълъбов почива с гаджето си, а кондиционният треньор Кирил Динчев се наслаждава на почивка на яхта.

Малко по-различен е случаят с Али Соу, който отмаря в Созопол с новото си гадже – зашеметяващата 19-годишна Габриела. Двамата прекарват времето си, най-вече като се натискат в басейна на хотела, където са отседнали и се закачат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.