Антов от ЦСКА и гаджето му разпускат на Слънчака!Всенародно веселие на морето

си подариха звездите на ЦСКА. Почти всички „червени” футболисти използват кратка почивка в първенството, за да отмарят на родното Черноморие. [caption id="attachment_448440" align="alignright" width="300"]ЦСКА Антов от ЦСКА и Антовица на Слънчака[/caption] Една от най-атрактивните компании на Слънчев бряг е тази на Божидар Чорбаджийски и Валентин Антов, които заведоха половинките си на почивка там. Компанията обикаля курортите и плажовете от Влас до Несебър и се забавлява с водни спортове и слънчеви бани.

Половинката на Антов - Ивана, дори сподели снимки на двамата в социалните мрежи „Антов се забавлява с Антовица”, пише под кадрите тя.

Гаджето на Чорбаджийски е моделът Анастасия, с която са заедно от години и вече дори са сгодени. Веселата компания разпуска по плажните барове на Слънчака. А по всичко личи, че не им отстъпват и останалите играчи от тима, пише вестник „България днес”. На плажа са още бразилците Рафаел Енрике и португалецът Тиаго, който дори е взел и децата си, Евадро и Густаво Бусато също са избрали българското море за почивка, като там са заедно със семействата си. Защитникът Пламен Гълъбов почива с гаджето си, а кондиционният треньор Кирил Динчев се наслаждава на почивка на яхта. Малко по-различен е случаят с Али Соу, който отмаря в Созопол с новото си гадже - зашеметяващата 19-годишна Габриела. Двамата прекарват времето си, най-вече като се натискат в басейна на хотела, където са отседнали и се закачат.