Енчо Керязов разкри причината за развода с жена си! (още подробности)

Енчо Керязов разкри причината за развода с жена си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Енчо Керязов проговори за развода си с Дима!

„Разведох се с Дима миналата година, да. Няма конкретна причина за това. И да, ceгa съм отворен за нови контакти, свободен човек съм.” Така световноизвестният акробат Енчо Керязов обясни факта, че животът му е баланс. И където има хубаво, непременно ще има и тъжни моменти.

Енчо Керязов

Енчо Керязов и Дима се разведоха след дълги години брак

„Определено това е най-тъжният ми момент. Мисля, че и на жена ми й дойде в повече всичко около мен. Постоянно работя, отдавам се на всичко, най-вече на работата си. Тя беше и против да се захващам с политика“, обясни зам.-кметът на Ямбол.

Въпреки тягостното усещане от раздялата с Дима, двамата продължават да са най-добри приятели и да се чуват всеки ден.

„Бяхме заедно 19 години с нея, за всичко сме разчитали един за друг. И сега е същото, но вече е различно“, категоричен е големият ни спортист.

Дима е родом от Сливен и е с твърд характер – често спори с мъжа си и никога не отстъпва от позициите си. Двамата се женят навремето с халки под наем. Тогава Енчо има договор за работа във франция, а с бъдещата му жена са гаджета. В онези години тя може да замине само ако му стане съпруга.

Оказва се, че в Ямбол, който е родният град на Керязов, процедурата ще отнеме месец, а ангажиментът във Франция е неотложен и организаторите отказват да го изчакат. Затова двамата решават да се врекат във вярност в местното село Ханово.

Енчо взима халка от майка си за Дима, но баща му бил загубил своята за него. Един местен полицай се притичва на помощ и дава халката на Енчо да подпише с нея, пише вестник „България Днес“.

Двамата имат прекрасни синове – на 19 и 14 години. Единият вече е в България, другият довършва образование в Германия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар