Галена спира да пее: Страхува се да не хване Ковид-19 отново!

Галена спира да пее: Страхува се да не хване Ковид-19 отново!
Гласувайте за статията

Галена спира да пее, страхува се панически от Ковид-19!

Галена се страхува да пее и не мисли за скорошно завръщане на сцената, след като бе принудена да остане 14 дни под карантина, болна от коронавирус.

Галена

Галена спира да пее заради страха

Болестта Галена изкара заедно с малкия си син Александър, но за щастие вече и двамата са здрави. Което беше потвърдено от отрицателни тестове.

Въпреки че не се води заразена, Галенчето не планира подновяване на участията си в близко време.

А причината е, че е притеснено отново да е сред много хора в дискотеките, където шанса за заразяване съществува заради по-трудното спазване на социалната дистанция.

Продуценти на изпълнителката от „Пайнер“ не я притиска да се връща веднага към ангажиментите си, проявявайки разбиране към положението й.

Справка на вестник „България Днес“ показва, че в близко бъдеще Галена не е обявена като гост-изпълнител в нито една родна дискотека, но певицата призна, че още преди да се разболее от Ковид-19 се е страхувала. Но въпреки това решила да пее заради феновете си.

От притеснение за здравето си, от известно време и Преслава няма професионални изяви. Тя прекрати участията си за неограничен период, докато се нормализира обстановката и намалее броя на заразените.

Техни колеги като Емануела, Емилия и Джена засега имат участия, като не са дали повод да се смята че се плашат от вируса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар