Ето откъде идва прякорът на Мон Дьо! (и как е качил цели 32 кг.)

0

Ето откъде идва прякорът Мон Дьо на чаровника!

Мариян Станков – Мон Дьо загърбва светските интервюта с фолкзвезди и артисти и се впуска в сериозната журналистика. От миналата седмица Монди, както го наричат колегите, е продуцент на предаването „Неделята“ на Нова телевизия.

Мон Дьо
Мон Дьо определено е интересна личност

Където се прави политически и икономически обзор на изминалите дни и където гостуват министри, депутати и политолози.

Появява на екран за първи път като Мон Дьо в следобедното шоу на TВ7 „Тройка по никое време“. Сам разказва как е получил прякора си:

„Аз много държах един кадър да се появи точно в 14 минута и 23 секунда, а колегите ме убеждаваха, че е невъзможно да се получи с такава точност. Но аз не отстъпвах. На останалите явно им писна от моето упорство и накрая се съгласиха.

Когато на разсъмване най-накрая бяхме готови, пуснахме да изгледаме готовия материал. Когато стигнахме до въпросния кадър, всички си дадоха сметка, че съм бил прав. Една приятелка дори възкликна: „О, Мон Дьо!“ (О, Боже мой!) и така тръгна. Харесах си това прозвище и го избрах за мой артистичен псевдоним.”

Следват няколко години работа като редактор в мъжко списание и автор на текстове за вестници. През 2010 г. приема предложение да бъде водещ на магазинното сутрешно шоу на ТВ7 „7-о авеню“.

След като предаването е свалено, качва цели 32 килограма. Но твърди, че не е от стрес, а от любовта му към храната.

„Твърде съм мързелив и лесно се отказвам, когато става дума за спорт. Ходих и на професионален диетолог. Имам и свое собствено меню. Диетологът не може да ми помогне с нищо, ако аз не реша, че трябва да спазвам по някакъв начин хранителния режим.

Не съм опитно зайче, няма и да бъда. Искам по лесния начин, но знам, че е невъзможно“, коментира, без да пести самокритиката теглото си телевизионерът.

И се зарича, че един ден, стига да реши, може да се стопи до фиданка за няма и 3-4 месеца.

„Правил съм го и преди и знам, че не е трудно и страшно. Но колкото и да е парадоксално за повечето хора, аз наистина си се харесвам по-пухкав. Е, може би трябва да сваля едни 10-12 кила и ще съм супер”, казва той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.