Бомба: Рачков и Мария с новите си гаджета на рождения ден на Кремена Халваджиян! (СНИМКИ)

Бомба: Рачков и Мария с новите си гаджета на рождения ден на Кремена Халваджиян! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Рачков и Мария се събраха с новите си гаджета!

Знойната плеймейтка Анита е новата изгора на Димитър Рачков. В това вече няма никакво съмнение, след като актьорът се показа публично с красавицата на рождения ден на съпругата на Маги Халваджиян – Кремена.

Рачков

Рачков и Мария заедно с новите си гаджета

Комикът дойде под ръка с моделката, като по този начин потвърди слуховете за отношенията между двамата. За връзката им се шушука отдавна, но нито Рачков, нито блондинката искаха да коментират клюките.

На партито на Халваджиян се потвърди още един упорит слух. А именно, че новата половинка на Мария Игнатова, която беше дълги години с Митко е философът и анализатор Ивайло Нойзи Цветков.

Мария също се появи на купона с новото си гадже. Рачков и Мария заедно с новите им тръпки бяха настанени на съседни маси и цяла нощ срещаха смутените си погледи.

Анита Димитрова е участничка в конкурса Мис Плеймейт 2017, тя е от Хасково и работи като модел. С Рачков са заедно от около половин година, а през февруари заживяват под един покрив.

Моделката се надява скоро да получи пръстен от възлюбления си пише вестник „България Днес“. Подобно на бившия си любим Мария Игнатова вече не крие отношенията си Цветков. Двамата са заедно от началото на годината, но се познават отдавна.

Ситуацията беше малко странна

Снимки от рождения ден на Халваджиян показват, че бившите любовници са в опасна близост. Димитър и Мария се гледат неловко.

Докато купонът е в разгара си впечатление прави, че новите им половинки също упорито избягват близки срещи. Анита се е „спасила“ от Мария, заставайки между Митко и Стефан, мъжът на Гала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар