Малин Кръстев обезверен: Хората не станаха по-добри заради пандемията!

Малин Кръстев обезверен: Хората не станаха по-добри заради пандемията!
Гласувайте за статията

Малин Кръстев вярваше, че пандемията ще облагороди хората, но уви!

„Тези реплики, че ще станем по-добри, милосърдни и съпричастни по време на пандемия, не са верни! Дори е обратното!”, казва актьорът Малин Кръстев.

Малин Кръстев

Малин Кръстев не крие мнението си

„Светът става все по-безкомпромисен и жесток. Страхувам се най-вече, че тази пандемия отключва в изолирания като в зоологическа градина агресия и демони, които трудно се овладяват. Не мисля, че хората станаха по-чувствителни към човешките проблеми.”

Според Кръстев е необходимо доста време, за да си дадем ясна представа за пораженията, които ни нанесе и нанася тази криза.

„Театърът е влязъл в страхотен ритъм, но този вирус ни взе публиката. Изолацията ни откъсна от най-важното нещо в това изкуство – контактът с жива публика.

Да, онлайн излъчването беше спасителен вариант в този период, но той не дава това усещане, за което хората имат спомен от представление в залата. От друга страна е добре за хората, които не са били на театър – това е шанс да видят представлението и да влязат после в залата”, споделя още актьорът.

Кръстев си пожелава по-скоро кошмарът да премине и за него е най-важно след такава криза хората да покажат, че имат нужда от култура, за да може и държавата най-накрая да разбере, че този народ има нужда от езика и културата си и от това припознава авторитети.

Защото идва поколение, което няма авторитети, респективно верни критерии. Поколение, което става агресивно, започва да се дрогира и убива с 300 км в час по улиците на София”, тъжен е Малинко, пише вестник „България днес”.

Актьорът споделя за себе си, че не се чувства самотен и в момента работи върху пиеса, която смята да постави в Младежкия театър. Роденият късметлия по време на Великден е толкова сдържан и защото отдавна е разбрал, че дългосрочните му планове само могат да расмеят Господ.

„Късметлия съм, да. Докосвал съм се до хора като Коко Азарян, Леон Даниел, Домна Ганева и Николай Бинев, Явор Гърдев, Теди Москов, много са”, споделя Кръстев.

Освен театъра, актьорът обожава да шофира. Прави го, докато е на главата с шапката на Наум Шопов и слънчевите очила на Чочо Попйорданов.

„Сега много се вълнувам от снимането на кратки филмчета за приятели, макар рядко да хващам камерата. Радвам се, че и синът ми пое по моя път и добре се развива”, споделя Малин.

Синът на Кръстев от колежката му Станка Калчева – Борис, също работи в актьорската школа на баща си. Навършилият половин век Малин е категоричен, че е важно на колко години се чувстваш.

„Физически остарявам като всеки, но не полагам много „умни” грижи за това, а и не ми остава време. За мен по-важно е, че се чувствам все още на 16 години или поне енергията да ми е такава. Късметлия съм”, категоричен е талантът.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар