Шарлийз Терон рискува здравето си заради филм

Шарлийз Терон рискува здравето си заради филм
Гласувайте за статията

44-годишната актриса Шарлийз изпълнява адски много каскади без помощта на каскадьор и подготовката й за този проект е била изключително сериозна за последния й филм – екшън The Old Guard.

В интервю за списание Stellar Шарлийз призна, че е получила сериозни контузии, след които най-вероятно ще й предстоят няколко операции. Актрисата е ранила тежко ръката си, в резултат на което тя е изтръпнала. Но Терон е продължила снимките, тъй като не е имала време за пълен преглед, когато това се е случило: „Нямахме времето, необходимо ми за всички лекарски подробности. Затова така и не разбрах колко сериозно е нараняването и трябваше да превъзмогна себе си и да продължа снимките“, разказва Шарлийз Терон.

Шарлийз Терон сама изпълнява каскадите си в последния филм. Получила тежка травма.

Актрисата има още скъсани връзки и прещипан нерв на лакътя, заради който губи пълен контрол над ръката си: „По това време снимахме сцени, на които яздех кон. Не можех да помръдна някои от крайниците си. Когато снимките на филма приключиха, разбрах, че ще се нуждая от три операции“, продължава Тером. Желаем късмет и бързо възстановяване на актрисата, за да заснеме скоро още добри филми. Тя сред звездите с добър усет за кино и роли.

 

Източник Сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар