Деси Слава победи COVID-19!

Деси Слава победи COVID-19!
Гласувайте за статията

С отрицателен тест за коронавирус вече е Десислава!

Преди около две седмици певицата се оказа заразена. Сега тя е съвсем здрава и то точно за 19-я рожден ден на сина си Майки. Изпълнителката сподели, че е в края на лечението си от китайския вирус и чака финален тест, който също да е отрицателен, за да е сигурна, че не е заразена. Блондинката се чувства отлично, дори сподели, че кара страшния вирус супер безсимптомно, много по-леко дори от обикновен грип. Дай Боже всекиму подобен организъм!

Колкото и добре да се чувства, тя все пак не излиза и не контактува с останалия свят, прави го само през интернет и телефона. Около нея неотлъчно е боксьорът Благой Найденов. Като типичен боец той хич не се притеснява от коронавируса и не е хипохондрик. Двамата с Десислава си делят грижите по малкия Борис, който тази зима ще навърши 3.

А вчера първородният син на певицата – Майки, навърши 19 години. Той е няколко години по-млад от Благой Найденов, който пък има разлика 17 години с Десислава. Както стана ясно, изпълнителката се подложи на самолечение у дома. Тя сподели, че е имала леки симптоми в началото като тези на Галена – замаяност, главоболие и загуба на вкус и обоняние. Но нямала никаква температура.

Затова след признанието на Галена незабавно се тествала и излязъл положителният резултат, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар