Шок: Някогашната тв водеща Ани Цолова работи на строеж!

Шок: Някогашната тв водеща Ани Цолова работи на строеж!
5 (100%) 1 vote

Ани Цолова шокира с ново амплоа!

От няколко дни бившата тв водеща може да бъде забелязана да се поти на строеж. Заниманията на журналистката обаче на са да мъкне тухли и вар, а да заснеме рекламно видео за процеса. Въпреки това строителите я задължили да бъде добре екипирана и й връчили специална каска, която да я пази от падащи тежки предмети.

Ани Цолова работи на строеж

Ани не проявила суета и се съгласила да я носи на полевия терен. От фотосите, които пусна от мястото се вижда, че за пореден път тя е претърпяла визуална трансформация откакто не е на екран. Цолова значително е подкъсила косата си, но все още поддържа характерния за нея черен цвят. Освен това тя е успяла да стопи по-голямата част от излишните килограми, които натрупа само няколко месеца след като напусна Нова ТВ.

Макар да твърди, че е щастлива и доволна от работата си като лектор по медийни обучения на свободна практика, допреди месец Цолова била пред абсолютен фалит. Всички семинари, организирани от фирмата й, пропаднали заради пандемията от коронавирус, извънредното положение и забраните за струпване на много хора на едно място, тъй като били насрочени точно за най-тежките месеци – март и април.

Още по-лошото било, че Цолова вече била прибрала 50% от таксите на участниците, а парите похарчила във времето, в което нямала доходи, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар