Ивайла Бакалова заряза разкоша на Дубай и остана без гадже

Ивайла Бакалова заряза разкоша на Дубай и остана без гадже
Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова окончателно се е върнала в България, издават хора от обкръжението й. Бившата миска няколко години живееше в Дубай, където работеше като брокер на недвижими имоти, но вече е в родината и смята да се установи за постоянно тук!

На 16-и юли Ивайла и сестра й Божидара отпразнуваха своя 39-и рожден ден с купон в елитен столичен ресторант, намиращ се до езерото Панчарево. „Обичам те, възхитителна моя близначка Дара. Ето че навършихме 39. Не мога да си представя да съм по-здрава, по-щастлива и по-обичана от сега. Голямо благодаря на всички, които направиха деня ни толкова магичен”, написа Бакалова в социалната мрежа.

Дългокраката брюнетка заряза лусозния си живот в Емирствата и се върна в родината още миналата година. През повечето време тя страни от светлините на прожекторите и предпочита да не се набива на очи. Рядко публикува свои снимки в социалната мрежа и избягва да говори за личния си живот.

Ивайла се установи в Дубай преди повече от 6 години, привлечена от лъскавия живот, но въпреки това сърцето я теглеше към родината. Бакалова се уреди на работа на висока позиция в известна фирма за продажба на имоти. Миската изкарваше добри пари, но това не бе достатъчно, за да се задържи в Дубай. Въпреки че бе заобиколена от много интересни хора, тя се чувстваше самотна, защото най-близките й не бяха до нея. Дъщеря й Рая, която вече е в тийнейджърска връзраст, посещаваше местно училище за богаташки наследници, ала майка й и сестра й Божидара бяха далеч.

Ивайла отрича, че в Емирствата е живяла в разкош, въпреки финансовата подкрепа, която получава от бащата на дъщеря си – Румен Гайтански. Бизнесменът с прякор Вълка е сред най-богатите българи и от години е в най-близкия приятелски кръг на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Варненката винаги е твърдяла, че успява да покрива разходите си само благодарение на работата си. „В Дубай животът е изключително скъп и ако не работиш здраво няма как да си платиш сметките”, споделяла е Бакалова.

Чаровната брюнетка не издава дали има нов мъж в живота си. Тя поддържаше интимна връзка със заможния ресторантьор Веселин Денков – Брадата, но в крайна сметка се разделиха. Бизнесменът осъзнал, че със смуглата красавица не си пасват като характери и се отказал от нея.

Според запознати Ивайла и Веско даже имали намерение да сключат брак, но скандалите им зачестили и венчавката пропаднала. Повечето хора от обкръжението на Брадата не одобрявали Бакалова за негова половинка, а най-верните му приятели го убеждавали, че изобщо не са един за друг. Ресторантьорът силно се влияел от мнението на близките си и малко по малко започнал да се отдръпва от бившата миска. Говори се, че Брадата тъгувал и по бившата си съпруга Виктория, която зарязал, за да се хвърли в обятията на Ивайла. Впоследствие обаче се разкайвал за своето решение и се опитал отново да намери път към някогашната си любов.

Бакалова бясно ревнувала Веско от бившата му жена и всячески се опитвала да го задържи само за себе си. Това породило остър конфликт помежду им и напрежението ескалирало. Ресторантьорът бил категоричен, че сватба няма да има и порязал мераците на Ивайла. Маститият бизнесмен държи едни от най-известните ресторанти в столицата, а според слуховете печели доста пари и като лихвар. Притежава още просторно жилище в Дубай, затова често пътува дотам на почивка и по работа. Покрай делата си в Обединените арабски емирства той се запознал в Ивайла. Страстта им пламнала до такава степен, че Денков зарязал съпругата си Виктория. Когато първончалните емоции отминали, той осъзнал, че с манекенката имат коренно различни възгледи за живота.

39-годишната красавица открай време няма късмет в любовта. Тя нашумя като официална любовница на Илия Павлов, който за малко да зареже съпругата си Дарина заради неустоимата миска. Босът на „Мултигруп” обаче бе разстрелян пред офиса си и Ивайла остана без щедрия си покровител. Преди 15 години тя роди дете от Румен Гайтански – Вълка, но не успя да е настани трайно в сърцето му. Бившата моделка сама се грижи за щерка си Рая, която е нейно копие и скоро ще я задмине по хубост.
Говори се, че Ивайла била готова да роди още едно дете от Веселин, но след раздялата им напълно се отказала от тази идея.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар