Калин Сърменов е дядо, но още вози млади мадами!

Калин Сърменов е дядо, но още вози млади мадами!
Гласувайте за статията

Макар че вече е дядо на първородна внучка, Калин Сърменов не изглежда като някой старец. Достатъчно представителен е, та никой да не се учудва, когато види край него млада и красива жена. Онзи ден той пак бе в компанията на хубавица, видяха папараците на Уикенд.

Шефът на Сатирата бе засечен с новия си черен джип „Мерцедес” в района на НДК. 57-годишният театрал спря колата в една от уличките и изчака пристигането на къдрокоса хубавица. Девойката с червена грива бе на възрастта на най-голямата му дъщеря Дария, която се венча миналото лято. Щерката сроди Сърменов с популярния икономист Петкан Илиев, омъжвайки се за сина му Александър. В началото на юли тя роди момиченце Йоана, припомнят запознати със семейното й положение.

Дали пък дамата, която Милото от „Седем часа разлика” чакаше в центъра на София, не беше дъщеря му? Не, Дария е с доста по-различна визия. Непознатата къдравелка се качи в джипа на Калин и двамата отпрашиха към кв. „Лозенец”. Именно там е домът на популярния актьор.

Сърменов мина под бариерата на баровски затворен комплекс и паркира скъпарското си возило в гаража на кооперацията, в която е апартаментът му. После изскочи от автомобила и грабна в ръка голяма кафява велурена чанта. След това от мерцедеса слезе и неговата спътничка. Между театралния началник и червенокоската видимо нямаше никаква химия – той бързаше напред, а тя вървеше след него. Може би мистериозната млада дама е просто роднина на Калин или пък кандидат детегледачка за новородената му щерка…

Сърменов стана баща за трети път в живота си преди по-малко от година. Дъщеричка №3 е само с няколко месеца по-голяма от внучката му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар