Пулмологът д-р Симидчиев взриви страната с разкритие за коронавируса!

Пулмологът д-р Симидчиев взриви страната с разкритие за коронавируса!
Гласувайте за статията

Това разкритие наистина е революционно, дано е прав!

Пулмологът д-р Александър Симидчиев обяви извънредна и сензационна новина пред Нова ТВ. И тя е, че страната ни вече се е срещала с подобна на коронавируса разновидност. Доста българи са били заразени с тогавашния вирус и са изградили имунитет срещу него.

По данни на лекаря това се е случило през 2008 година, а вирусът е бил изолиран при прилепи у нас.

„Може това да е причината пандемията да е толкова малка у нас. Тялото помни какво е срещано през 2008 година и това би могло да е в наш плюс. Все пак обаче трябва да се пазим много, Ковид-19 не е ясен за света още“, заяви Симидчиев.

Лекарят говори и за приема на витамин C при лечението на коронавируса. „Този витамин има ефект върху кръвоносната система. Установено е, че коронавирусът предизвиква сгъстяване на кръвта. Затова всяко нещо, което подпомага съсирването, може да има неблагоприятен ефект. В протоколите за лекуване на вируса се включват антикоалгуланти за разреждане на кръвта“, обясни пулмологът.

Според него причината да сме начело на класацията по нови заразени е, че в началото сме имали много малко заразени. Затова сега просто ръстът е голям в процентово изражение.

„Когато в началото имаш малък брой пациенти, то процентът на нарастване винаги е голям. Например ако имаме един болен, а след това два – това е ръст от 100%.

Лошото е, че в последните седмици и месеци хората решиха,че този проблем не съществува, а той е налице. Вирусът има една цел и тя е да зарази нови хора, за да оцелее. Не бива да го забравяме“, обясни д-р Симидчиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар