Неочаквано: Алекс Сърчаджиева първа дружка с Бояна Шарлопова!

Неочаквано: Алекс Сърчаджиева първа дружка с Бояна Шарлопова!
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева и Бояна Шарлопова станаха първи дружки!

Всеки, който ползва интернет, знае какво „върви“ в социалните мрежи – дълбоки деколтета, разголени задни части, скъпи коли – това получава най-много „лайкове“.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева и Бояна Шарлопова имат силна връзка, която е напълно обяснима

Оказва се, че това не е напълно вярно – „най-харесвани“ през уикенда са две жени, преживели ударите на съдбата и намиращи сила да се усмихнат – Алекс Сърчаджиева и Бояна Шарлопова.

Двете са заедно на море и само с една непринудена снимка от пясъка събират хиляди харесвания. Вдовиците на Иван Ласкин и Стефан Шарлопов са като сестри, носят се дори с еднакви шапки и еднакви слънчеви очила.

„Имате подобни съдби, бъдете силни и не се предавайте!“, отбелязва тяхна приятелка. „Прекрасни, смели момичета! Здрави и благословени да сте!“, валят благопожеланията от фенове и приятели.

Иван Ласкин си отиде след продължителни здравословни проблеми преди година и половина във ВМА на 48-годишна възраст.

Месеци прекара на легло, по-рано бе приет в гастроентерология. А голям удар на финала бе и смъртта на баща му Славчо, което по думите на негови близки му се отразило много тежко, пише вестник „България Днес“.

Още преди години той публично призна за проблеми с алкохола и заяви, че ще се бори докрай, че трябва да се справи. Казваше, че пие, защото нищо не му харесва, защото държавата не ценяла труда на младите и можещите. Приживе говореше, че иска да прати децата в чужбина.

От кончината на Стефан Шарлопов минаха две години и половина. Той си отиде в съня си на 55-годишна възраст, като остави наследство и бизнеси за милиони и пет деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар