Синът на шеф Манчев като Купидон: Той го събрал с новата му любов!

Синът на шеф Манчев като Купидон: Той го събрал с новата му любов!
Гласувайте за статията

Синът на шеф Манчев се яви като Купидон за любовта му с Ива Бека!

Топ готвачът шеф Манчев, който през февруари стана на 47 години, се оказа истински Казанова. Той сменя жените си по-четсо, отколкото автомобилите си и отскоро започна да се появява публично с трета жена.

шеф Манчев

Синът на шеф Манчев го запознал с новата

Тя се казва Ива Бека. Атрактивната блондина заедно с кулинаря бяха сред гостите на партито, което фолкаджийката Анелия спретна у дома си за рождения си ден на 1 юли.

По този начин Манчев официализира връзката си с мениджърката на фирма за реклами. Вече не е тайна, че блондинката е майка на Елина Бека – гаджето на Христо – сина на шеф Манчев.

Наследникът на кулинаря завърши престижна езикова гимназия в София. Именно 18-годишният младеж е причината баща му пак да срещне любовта. Христо завел приятелката си Елина и майка й в ресторанта на татко си „Кактус“ в центъра на София.

Още щом зърнал Ива, шеф Манчев установил, че е влюбен в нея.“Тя е невероятна жена – красива, умна, с чувство за хумор. Веднага намерихме обще език“, признава кулинарят. Който не крие, че е хлътнал до уши по дамата, която също има един брак зад гърба си.

Близки до шеф Манчев издават, че въпреки перипетиите в любовния си живот, той продължава да поддържа перфектни отношения с майките на трите си деца. От първата си съпруга Марина, с която имаха 18-годишен брак, Манчев има дъщеря Виктория и син Христо.

От варненката Цветомила е едногодишния му син Александър. Раждането на бебето миналото лято изпревари с няколко дена официалния му развод с Марина. Противно на очаквания, че той ще е съпътстван от шумни панаири, нищо подобно не се случи.

Готвачът и Марина се разбрали мирно и тихо, а тя и двете им деца останаха да живеят в 3-стайния семеен апартамент. Тя продължава да е пълноправен съдружник в бизнеса му, пише Минаха години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар