Фамилия Бекъм в Италия

0

Семейство Бекъм прекарват последната седмица в Борго Егназия, един от най-популярните курорти в Пулия, който посетиха и миналата година. Каране на колело през маслинова горичка, дегустация на ризото в ресторант със звезда Мишлен и релаксиращи СПА процедури – ваканционната програма на семейството със сигурност е за завиждане.

Бекъм на семейна ваканция заедно с годеницата на Бруклин бяха в Италия за лятна почивка

Бекъм не са единствените звезди, които посещават Борго – петзвездният комплекс беше домакин на сватбата на Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк през 2012 г., както и на певеца Майкъл Бубле и неговото семейство. Гостите явно се наслаждават на частните вили, които имат частни готвачи и частни басейни, които осигуряват необходимото уединение и спокойствие далеч от погледите на почитателите.

Най-големият син на Дейвид и Виктория – Бруклин, и годеницата му Никола Пелц караха колелета, докато Дейвид и Ромео се насочиха към голф игрището. Пелц е дете на Нелсън Пелц, много богат бизнесмен, чието състояние възлиза на 1,6 милрд. долара.

През това време Виктория Бекъм се отдаде на събиране на слънце край басейна в бански и слънчеви очила от собствената си колекция.

Семейството също се е насладило на вечеря в ресторант на площада в италиански стил, с рустик маси, заобиколени от жонгльори и танцьори.

Източник Сп. Ева 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.