Невероятната холивудска двойка вече на 20 г. брак

Невероятната холивудска двойка вече на 20 г. брак
Гласувайте за статията

Холивудските знаменитости Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са готови да отпразнуват 20-ата годишнина от сватбата си по-късно тази година, макар и в условия на социална изолация.

Катрин и Майкъл си казаха заветното „да“ в хотел „Плаза“ в Ню Йорк през ноември 2000 г. пред звездните си гости, сред които бяха Майкъл Кейн, Шон Конъри и Брад Пит. Снимки от церемонията се появиха единствено в британското издание OK!, като то заплати 1 милион паунда на двойката за ексклузивните права на публикуване.

Празнуването на годишнината в условия на пандемия няма да бъде бляскава. „Няма да правим парти, казва Катрин за сп. People. – Би било хубаво да съберем всичките си приятели, но няма да го направим. Така че ще вдигна маската си и ще оставя съпруга ми страстно да ме целуне, след което ще я сложа отново.“

В момента звездната двойка е под карантина с двете си деца – 19-годишния син Дилън и дъщеря им Карис на 17 години. Двойката премина през тези 20 години през доста трудности – Майкъл Дългас бе диагностициран с рак на гърлото, а Катрин овладя пристъпите си на биполярно разстройство.

Двамата са откровени за реалностите на дълготрайния брак, като Катрин признава в интервю, че нещата не са винаги розови. Но очевидно любовта между тях и към децата помагат да се преодолеят пукнатините в отношенията и предизвикателствата в живота. Желаем им още много години щастие.

 

Източник Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар