Бившата любов на Хари се омъжи за друг Хари

Бившата любов на Хари се омъжи за друг Хари
Гласувайте за статията

Да, Някогашната любов на принц Хари, Кресида Бонас се омъжи. Бившата любима на принц Хари Кресида Бонас се омъжи за негов съименик с аристократично потекло. Бракосъчетанието на Кресида Бонас и Хари Уентуърт – Стенли се състоя през уикенда в провинцията, година след официалното обявяване на годежа.

Кресида Бонас

Съпругът на Кресида е син на Маркиза на Милфорд-Хейвън Клер Маунтбатън. Вторият му баща, Джордж е далечен роднина на кралица Елизабет II.

А Хари избра друга за своя съпруга

Сватбата бе в тесен кръг, присъстваха само най-близките на младоженците. Братът на Кресида, Джейкъб Анструтер-Гоф-Калторп публикува в мрежата на Инстаграм снимка на младите съпрузи яздещи сред природата.

 

 

 

 

 

 

 

 

Самата Бонас също има аристократични корени по майчина линия. Тя започва да се среща с Хари през 2014 г., малко след като се раздели с бъдещия съпруг на Меган Маркъл. Между другото, Кресида присъства на сватбата на бившето си гадже през 2018 година. Явно двамата са запазили добрия тон през годините, а днес са щастливи и семейни хора с други половинки обаче. Макар мнозина тогава да харесваха тази двойка те останаха само приятели и до сега.

 

Източник Сп. Вести

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар