Да не повярваш: Цитиридис отсвири сестрите Тюркмен в Лозенец!

Да не повярваш: Цитиридис отсвири сестрите Тюркмен в Лозенец!
Гласувайте за статията

Цитиридис отсвири сестрите Тюркмен!

Водещият на „Шоуто на Цитиридис“ – Николаос Цитиридис, беше в Лозенец, в компанията на майка си и новото си русо гадже. Влюбената двойка предпочита да е инкогнито и на представянето на книгата на шоумена „За вафлите и хората“. На която любимите жени на никой не не присъстваха в заведението.

Цитиридис

Цитиридис не се заигра с двете красавици

„Моята приятелка не иска да се показва публичното в пространство. Не че има защо да го прави“, коментира стендъп комедиантът.

На самотното участие под модерните звуци обаче, Нико бе забелязан от други дами. Които не спряха цяла вечер да го поздравяват с любими парчета и усмивки – сестрите Тюркмен както и моделката Кристина Милева.

Лора Караджова се скъса да го поздравя с песни от Александра Тюркмен и компания, но ответна реакция така и не последва.

Малко преди да започне шумното парти, известните момичета пуснаха в профилите си в мрежата жалейка по застреляния баща Филип Найденов – Фатик.

„Всяко идване в България ми напомня за него“, написа 20 на годишната Александра В момента красивата девойка е сама, без мъж до себе си.

Александра е дипломирана актриса от НАТФИЗ, но в момента се занимава повече с инфлуенсърство, отколкото с каквато и да е било работа, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар