Мария Игнатова удари 6 бона заплата!

Мария Игнатова удари 6 бона заплата!
Гласувайте за статията

Мария Игнатова ще взема сладка заплата от 6000 лв. за новата си роля – на водеща на „Папараци“!

Бившата на Димитър Рачков се съгласила да се закача с колегите си от хайлайфа за немалка сума. От bTV, където Игнатова ще бъде водеща, отказват коментар по темата.

Както стана ясно Мария поема „Папараци“ от Венета Райкова и предаването ще тръгне в малко по-различна посока. От екипа заявяват желание да правят комедиен таблоид, каквото и да означава това. Така или иначе, досега не правеха материали в сух и документален вид, но запознати твърдят, че шоуто ще ползва опита на Мария от „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“, за да освежи „Папараци“. Всъщност шоуто вече ще носи различно заглавие – „Папараци – Ново 20!“.

Това не е единственото „ново“ в живота на Марчето. Преди седмица тя официално показа новата си изгора Ивайло Нойзи Цветков. С него се появи на купона по случай рождения ден на Кремена Халваджиян, пише „България днес“. На същото парти Димитър Рачков използва случая да покаже новата блондинка в живота си – плеймейтката Анита Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мария Игнатова удари 6 бона заплата!”

  1. peneva

    юли 31. 2020

    Как не ви е срам, какво толкова ще работи тази госпожица, 4 дни в месеца – 6 х. лв. заплата??? Няма да ни бъде никога в България!!! Има и разни други като нея. Ужас!!!

Добавете коментар