Мария обяви разплакана, че повече няма да бъде певица!

Мария обяви разплакана, че повече няма да бъде певица!
Гласувайте за статията

Фолкпевицата Мария се включи в социалните мрежи на живо късно вечерта и разплакана съобщи ужасна новина.

За подкрепа миньончето бе извикала гримьора Цецо Андреев, който й държеше ръката и спасяваше положението, когато на няколко пъти пайнерката започна да плаче.

Изпълнителката се включи на живо, за да съобщи на почитателите си важна новина. Тя обяви, че слага край на музикалната си кариера. Спира с клубните участия, както и с нови проекти.

Все още не е решила с какво ще се занимава, но няма да се изявява вече като певица. Попитана да не би има здравословна причина за това решение, тя отрече и заяви, че отдавна е разсъждавала върху оттеглянето си от музикалния бизнес.

През 2020 г. тя отбеляза 20 години на професионалната сцена и го смята за достатъчни и е по-добре да се оттегли навреме, без да се превръща в резил. Категорична е обаче, че няма да загърби дългогодишните си почитатели и ще продължи да поддържа онлайн връзка с всички тях.

Видимо разстроената Мария говореше на пресекулки и само алкохолът в ръка й помагаше да не се разплаче. Изглежда това решение е доста трудно за нея, тъй като обича сцената. Нейни почитатели съзряха подтекст върху думите й. Те имат съмнения, че зад решението на Мария стои волята на нов мъж в живота й, който се опитва да я отдели от сцената и славата.

Само за броени минути Мария получи хиляди писма от почитатели, които се надяват това да не е сбогом, а просто едно „чао“ и отново тяхната любимка да ги зарадва с нови хитове.

Певицата Емилия също бе сред зрителите на изповедта на Мария. Миньончето призна, че Емилия й е на близка сред колежките и че много я обича.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар