Младен Маринов стана докторант!

Младен Маринов стана докторант!
Гласувайте за статията

Младен Маринов продължава образованието си в третата му степен!

Подалият наскоро оставка като министър на вътрешните работи Младен Маринов е решен да се погрижи за своето образование. За целта той се е записал като докторант в самостоятелна форма на обучение в катедрата „Национална сигурност и публична администрация“ към Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград, предава Struma.bg.

Младен Маринов вече е докторант

Маринов вече е минал веднъж през ЮЗУ „Неофит Рилски“, където през 2005 г. се дипломира със специалност „Право“. Преди това завършва полицейската академия.

Досега Младен Маринов е работил само в системата на МВР, където постъпва през 1991 г. Той е минал през всички нива, като е бил директор на СДВР и главен секретар на МВР. Преди седмица бе принуден да подаде оставка като министър на вътрешните работи заради скандала с побоя на полицейски служители над протестиращи.

Наскоро стана ясно, че и главният прокурор Иван Гешев е докторант в същия университет. Той е зачислен в Правно-историческия факултет. Научен ръководител му е деканът на факултета доц. д-р Николай Марин, преподавател в катедра „Международно право и международни отношения“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар