Успя! Алекс Раева стана такава, каквато беше преди раждането!

Успя! Алекс Раева стана такава, каквато беше преди раждането!
Гласувайте за статията

Алекс Раева дълго време бореше излишните килограми след раждането.

Тя неведнъж или два пъти споделя, че прави всичко по силите си, за да си върне фигурата от времето, в което още не беше мама.

Алекс Раева отслабна

И най-накрая явно го е постигнала.

Ще припомним, че певицата винаги е изглеждала добре. В един определен период от живота си тя беше постигнала форми, които я поставяха редом до професионалните спортисти. Именно поради това за нея беше от изключително значение отново да се върне в онази топ форма, в която я знаят феновете й.

Със снимка в личния си профил в популярна социална мрежа певицата споделя, че не само е решила един от терзаещите я проблеми, но и с огромно удоволствие е завела малката си щерка на море.

Леа съвсем скоро ще навърши една годинка.

Плановете на семейството са щерка им да отпразнуа първия си рожден ден край морския бряг. Вълнението, разбираемо, е голямо.

Не само че Леа за първи път среща необятната морска шир, но и именно край морето ще навърши първата си годинка.

„Разказвам й за морето!“, споделя развълнуваната Алекс. Двете красавици седят една до друга, загледани към дълбините, на снимка онлайн.

Ще припомним, че пътят на Раева към родителството не беше лек. Все пак тя си извоюва правото да бъде наречена „мамо“. И сега сърцето й може да тържествува.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар